Bilja: Ovo je ljubavna priča iz vremena naših predaka!

Zabava

15.08.2017

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umetnica Bilja Krstić privodi kraju novi spot za pesmu "Ioane, Ioane" (Jonje, Jonje), koja je već osvojila srca publike.

RepublikaFoto: Promo foto
Billja Krstić

Naime, Krstićka je otkrila ko je Ioane, po Božijem imenu je pesma i dobila naziv.

- Ovo je zapravo jedna ljubavna prča poput onih koje smo slušali od naših baka i deka o vremenima u kojima su naši preci živeli. U spotu Jonje je višeniji momak koji je u ljubavi sa siromašnom devojkom, ali njihova ljubav osuđena je na neuspeh jer se Jonje ipak odlučuje za bogatu devojku - otkrila je Bilja.

Kako se tada živelo i šta je u srcima ovih mladih ljudi oseća se i čuje kroz tekst i muziku pesme kojom Bilja Krstić i Bistrik nastavljaju promociju novog albuma "Svod". Pesma "Ioane, Ioane" (Jonje, Jonje) već je veliku pažnju izazvala i na svetskim plej-listama Word music scene. Kadrovi za spot snimani su u Rogljevu Selu iznad Negotina, koje datira iz druge polovine 19. veka i vrlo je autentično zbog građevina upravo iz ovog perioda. Kostimi za spot šiveni su po uzoru na originalne nošnje kakve je narod nekada nosio.

- Ova pesma, još od prvog izdvojena, osvojila je srca publike, a Jonje nam je svima posebno drag - kroz osmeh je zaklju~čla Krstićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading