BJELA I BIKOVIĆ KONAČNO GLUME ZAJEDNO: Ulaznice za film "Južni vetar" u PRODAJI!

Autor:

Zabava

28.09.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugonajavljivani film "Južni vetar" u kom su se sastale sve glumačke veličine današnjice, biće premijerno prikazan 23. oktobra, a ulaznice za ovu premijeru su u prodaji.

Foto: Promo foto
Miloš Biković i Miodrag Radonjić u filmu "Južni vetar"

Prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma „Južni vetar“, koja će se održati 23. oktobra u Velikoj dvorani Sava centra počela je danas, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava centra, kao i svim prodajnim mestima Eventima.

Film, koji je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade, ali i simpatije publike, predstaviće 23. oktobra u 20 sati imponzatnu glumačku, kao i autorsku ekipu koja je radila na ovom ostvarenju.

U glavnim ulogama  “opasnih” momaka našli su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna  Đuričić kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

RepublikaFoto: Promo
Glogovac u svojoj poslednjoj ulozi... Miloš Timotijević i Nebojša

Reditelj Miloš Avramović koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o dobrom kriminalcu koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrigu zbog koje može da da izgubi sve.

Priča koja prikazuje Beograd devedesetih sagledana kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta, inspirisana je, prema rečima autora, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.

RepublikaFoto: Promo
Oduševljeni što konačno glume zajedno... Dragan Bjelogrlić i Miloš Biković

Nakon beogradske premijere, uslediće svečane premijere u Novom Sadu (25.10.), Kraljevu i Kragujevcu (26.10), Požarevcu (27.10.) Lazarevcu i Obrenovcu (28.10.), Čačku (29.10.),  Banjaluci  (01. 11) kao i u Valjevu (05.11), Vršcu (06.11.)  i drugim većum gradovima, a planira su i premijere u Skoplju, Podgorici, kao i u dijaspori.

Film će od 24. oktobra naći na redovnom bioskopskom repertoaru svih bioskopa širom zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading