FILMOVI NA STAROM MESTU

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

03.01.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su počeli pre 25 godina na prvoj komercijalnoj televiziji u Srbiji čiji se program zasnivao na zabavi sa kvalitetnim filmskim programom – televiziji Pink, tako nastavljaju i u 2019. godini, ali na znatno proširenom broju kanala, među kojima prednjači 15 filmskih. Narednih dana tamo vas očekuje bogat igrani program svih žanrova, od kojih vam predstavljamo samo nekolicinu.

Foto: Promo foto

Počnimo od četvrtka, 3. januara. Na kanalu Pink Premium vas od 20 časova očekuje savremena kriminalistička drama “Prljava isporuka” (2014), sa Tomom Hardijem i Džejmsom Gandolfinijem u glavnim ulogama. Njihove muke sa mafijašima vode nas kroz neizvesnu priču u kojoj ima i akcije i drame. Jedan sat kasnije, na kanalu Pink Comedy će vas zabaviti film “Žestoke devojke” (2013), Pola Fajga, u kome su snage udružile najuspešnija komičarka današnjice Melisa Mekarti i nikad bolja Sandra Bulok. Dve dame tumače potpuno različite žene u lovu na zloglasnog kriminalca. Kanal Pink Crime & Mystery u 22 časa vraća nam čuvene federalne agente Moldera i Skali u ostvarenju “Dosije X: Želim da verujem” (2008). Kao i u hit seriji, režiju potpisuje Kris Karter, a u glavnim ulogama su Dejvid Duhovi i Džilian Anderson. Naučno-fantastična avantura trostrukog oskarovca Džejmsa Kamerona, ovenčana sa tri Oskara – “Avatar” (2009), na programu je kanala Pink Premium u 22 časa. Zanimljivo je da je ovo ostvarenje Kameron počeo da piše još 1994. godine, pa mu se vratio 1997. (nakon snimanja filma “Titanik”) sa planom da ga prikaže 1999. Međutim, specijalni efekti koje je želeo povećali su budžet filma za 400 miliona dolara, što su svi studiji odbili, da bi konačna verzija 2009. godine iznosila 237 miliona dolara, što ga svrstava među najskuplje filmske projekte svih vremena.

Foto: Promo foto

Za petak, 4. januar, u 21 čas na kanalu Pink Comedy, izdvajamo vam komičnu dramu “Opklada veka” (2015), Adama Mekeja. Zasnovana je na istinitoj priči o nekoliko izuzetno veštih investitora koji su se obogatili u razdoblju od 2007. do 2010. godine iskoristivši situaciju stalnoga rasta cena nekretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka. Motivi iz istoimene knjige Majkla Luisa služili su za scenario koji je nagrađen Oskarom, a u glavnim ulogama su Kristijan Bejl, Stiv Karel, Rajan Gozling i Bred Pit. Pored ove bolno istinite priče o ekonomiji, u isto vreme, ali na kanalu Pink Sci Fi & Fantasy vas očekuje nešto potpuno drugačije – naučno-fantastična avantura “Iks men: Apokalipsa” (2016), kojom se reditelj Brajan Singer vratio slavnom Marvelovom superheroju.

Foto: Promo foto

Nastavljamo s Marvelovim junacima i u subotu, 5. januara s početkom u 21 čas, kada vam kanal Pink Sci Fi & Fantasy prikazuje rimejk čuvenog filma “Fantastična četvorka”, snimljen 2015. godine, deceniju nakon prethodnika. U režiji  Džoša Trenka, grupu nadarenih naučnika sa supermoćima tumače Majls Teler, Majkl B. Džordan, Kejt Mara, Džejmi Bel i Tobi Kebel. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading