Analitičar RTS-a otkrio istinu: Emisija Lava Pajkića četiri puta gledanija od Kesića!

Autor:

Zabava

08.10.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Format koji je u proteklih 10 meseci privukao ogromnu pažnju javnosti, emisija Lava Grigorija Pajkića „Kontravizija“ jedan je od najgledanijih televizijskih projekata trenutno.

RepublikaFoto: Promo foto
Lav Pajkić

Iako su mnogi sumnjali o rezultatima gledanosti ove emisije, istinu je izneo analitičar Dragan Karadžić koji je činjenice o rejtingu emisija javno istakao na svom profilu na društvenoj mreži tviter:
-U tv biznisu nema milosti ni za koga. Gledaoci „kupuju“ proizvod – gledaju emisije koje im se dopadaju. „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ ima još gori rezultat u kategoriji 18- 49 godina – obrazovani i urbani. U toj kategoriji njegovu emisiju gledalo je samo 211.000 gledalaca – napisao je Karadžić inače istaknuti tv analitičar i bivši kandidat za generalnog direktora Radio Televizije Srbije koji se poziva na istraživanja „Nielsen-a“.

Foto: Promo foto


- U javnosti polemika o gledanosti emisije Zorana Kesića. Dakle, po istraživanju Nielsena prošli vikend: „Kontravizija“ Lav Pajkić 873.243 gledalaca, „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ 623.750. „Kontravizija“ protiv „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, 249.493 gledalaca više- otkrio je priznati analitičar.
Dakle, prema Karadžićevim navodima, emisija „Kontravizija“ koja se emituje nedeljom u 19.15 časova, je u jednom trenutku bila četiri puta gledanija od formata Zorana Kesića, zbog čega je Lav Pajkić veoma ponosan:
Foto: Promo foto


-Moj tim i ja nismo iznenađeni jer smo naporno radili kako bi ovaj format bio što kvalitetniji. Napravili smo spoj politike i aktuelnosti koje obrađujemo na satiričan način, tako da mi je drago što se to publici dopalo i što smo zahvaljujući njima stalno u top 10 emisija u našem danu. Naši gledaoci su nam omogućili da budemo često čak do 30-ak mesta ispred naših konkurenata – zadovoljan je Lav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

08.10.2018 12:54

Bravo!!!