Amadeusi zapalili Zagreb zabranjenom pesmom!

Autor:

Zabava

01.10.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikend koji je za nama, momci iz "Amadeus"-a, pamtiće po fantastičnom nastupu na Rujanfestu u Zagrebu. Najveći pivski festival u Hrvatskoj je prvi put ugostio naše muzičare koji ne skrivaju oduševljenje što su bili deo ovakvog dogadjaja.

RepublikaFoto: Promo foto
"Amadeus bend" i Željko Samardžić

- Atmosfera je bila fascinantna, a organizacija na vrhunskom nivou... Ovaj festival je organizovan po uzoru na minhenski Oktobarfest i veoma brzo je postao jedan od najposećenijih hrvatskih festivala... Nasem koncertu je prisustvovalo čak 7.000 duša i ponosni smo što su svi jednoglasno pevali hitove "Amadeus" benda - kaže Aleksandar Stanimirović i dodaje:

- Vrlo emotivno ali i zanimljivo je bilo to što smo u srcu Zagreba izveli ljubavno-patriotsku numeru "Moja zemlja"! Sramno je što je ta numera prihvatljiva, pa čak i voljena u Hrvatskoj, dok je na našoj nacionalnoj   televiziji, Radio-televiziji Srbije zabranjena! Ali nećemo sada o tome, bitno je da smo na delu dokazali da nije fraza da muzika ne poznaje granice! Takodje, od izvodjača iz Srbije, zapažen nastup je imao i naš dobar prijatelj Željko Samardžić - zavrsava Aca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading