ĆERKA MASIMA SAVIĆA JE PRAVA LEPOTICA!

Autor: blic.rs

Zabava

13.08.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimo Savić svojevremeno je objasnio kako droga nije bila njegov izbor, već je s njom eksperimentisao pošto je ona bila u modi. Ipak, znao je da će kad tad prestati da je koristi, ukoliko želi da ostvari veliki san - da postane porodičan čovek, snažan stub, otac, i to konzervativni.

Foto: youtube.com/printscreen/aquariusrekordshr
Masimo Savić

- Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet - zaključio je Savić za "Gloriu.hr".

Učinio je upravo to, za svoju Mirnu! Lepotica od četvrt veka danas je znatiželjna novinarka, uspešna mlada voditeljka, koja sanja velike snove.

 

Ružnija sam uživo, ali fino mirišem...

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on Jul 19, 2018 at 10:53am PDT

- Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna "poznata" osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan - izjavila je za hrvatske medije jednom prilikom Mirna, čiji Instagram profil privlači ogromnu pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading