OTKRIVENO KO SU GOSTI NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Njih dvoje će se pojaviti večeras u Novom Sadu - SVI SU U ŠOKU!

Autor:

Zabava

15.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović napravila je veliki presedan!

OTKRIVENO KO SU GOSTI NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Njih dvoje će se pojaviti večeras u Novom Sadu - SVI SU U ŠOKU!

Foto: Ata images

Popularna pevačica Milica Pavlović večeras će zapevati pred svojom novosadskom publikom na svom prvom solističkom koncertu u dvorani "Spens". Pripreme za ovaj spektakl trajale su više od šest meseci, a Pavlovićeva je danas stigla u Novi Sad sa svojim najbližim saradnicima. Njen tim je vredno radio poslednjih 48 sati kako bi pripremio scenu, rasvetu, led ekrane i instrumente za večerašnji nastup.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović

 


Milica je najavila da će prirediti pravi muzički i scenski spektakl za svoju publiku, ali je takođe obećala i iznenađenja koja je pažljivo krila. Kako saznaje Informer, pevačica će na sceni imati podršku od dva dobro poznata estradna imena - Nikolije Jovanović i Bobana Rajovića.

 


Podsetimo, Milica Pavlović je već imala velike nastupe, uključujući i koncert u Beogradskoj areni u decembru 2023. godine, ali će večeras prvi put zapevati u dvorani "Spens". Njen uspon na estradnoj sceni je bio impresivan, a ovaj koncert predstavlja još jedan važan korak u njenom umetničkom putu.

Pevačica Milica Pavlović izdala je novi EP i organizovala je promociju. Na njemu su se našle tri nove pesme, a pevačica slavi i milijardu pregleda na svojim spotovima, a otkrila je koliko je ponosna na ovi projekat.

- Meni je drago da posle 12 godina rada dolazimo da obeležimo tu milijardu. Nisam želela da to prođe tek tako, nešto mi malo bilo za milijardu da prođe jedan singl. Dobili smo jedan EP, na koji sam ponosna. Koncertna turneja je u toku, dolazi nam Zagreb, Novi Sad. Zašto ne bismo malo đuskali uz "Pradu", plakali uz "Praštaj", malo nervirali onu suparnicu u pesmi "Gospode moj". Pozivam ljude da uživaju u muzici - rekla je Milica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading