NIKOLIJA JOVANOVIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU: Pevačici se NAGLO SLOŠILO, hitno otkazala nastup!

Autor:

Zabava

08.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović objavila je fotografije koje su sve zabrinule!

NIKOLIJA JOVANOVIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU: Pevačici se NAGLO SLOŠILO, hitno otkazala nastup!

Foto: Printscreen

Pevačica Nikolija Jovanović izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima nakon što je objavila vest o otkazivanju večerašnjeg nastupa zbog zdravstvenih problema. Na Instagramu je podelila snimak na kom se vidi kako prima infuziju, a njen izgled je bio zabrinjavajući - bila je vidno loše, bleda sa tamnim podočnjacima.

Uz snimak, Nikolija je bila iskrena sa svojim fanovima i otvoreno progovorila o svom trenutnom zdravstvenom stanju. Naglasila je da je bila primorana da otkaže nastup zbog ovog problema, ali je istovremeno obećala svojim fanovima da će imati priliku da se druži s njima u skorijem periodu, nagoveštavajući moguće buduće nastupe.

 


Nikolijino otvoreno i iskreno obraćanje fanovima izazvalo je lavinu podrške i razumevanja na društvenim mrežama, gde su joj brojni fanovi pružili reči podrške i brz oporavak.

Nikolijini pratioci su se u velikom broju obratili pevačici sa željama za brz oporavak, ističući koliko im je stalo do njenog zdravlja i naglašavajući da je najvažnije da se ona sada posveti svom oporavku.

Ova iskrena reakcija fanova na Nikolijino zdravstveno stanje svedoči o jakoj povezanosti koju pevačica ima sa svojom publikom, ali i o velikoj podršci koju uživa među njima.

Nikolijino otvorenost i iskrenost o njenom zdravstvenom stanju, kao i podrška koju je dobila od fanova, pokazuju koliko je važno imati podršku u teškim trenucima. Nadamo se da će pevačica brzo ozdraviti i vratiti se svojim fanovima sa novim nastupima i energijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading