ALKA VUICA ŠOKIRALA IZJAVOM O BISEKSUALNOSTI, PA PROGOVORILA O PRIJI: "Nije tabu tema poljubiti se sa ženom..."

Autor:

Zabava

14.06.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica javno priznala da je njena mlađa koleginica iz Srbije postigla u Hrvatskoj nešto što ne bi uspeo ni Oliver Dragojević da ustane iz groba.

ALKA VUICA ŠOKIRALA IZJAVOM O BISEKSUALNOSTI, PA PROGOVORILA O PRIJI: "Nije tabu tema poljubiti se sa ženom..."

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Popularna voditeljka Jovana Jeremić ugostila je hrvatsku pevačicu i kantautorku Alku Vuicu koja je, između ostalog, progovorila o neverovatnom uspehu srpske pevačice Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

Naime, velika zvezda još iz stare Juge, šokirala je izjavom o biseksualnosti, pa priznala da je Prijin uspeh neverovatan.

Ja ne znam da li bi neko u Beogradu napunio pet Arena kao što je Prijovićka u Zagrebu. Da Oliver Dragojević ustane iz groba ne znam da li bi napunio pet Arena u Zagrebu. Stvarno svaka čast. Znam da se u Hrvatskoj sluša srpska muzika, i te kako među mlađom populacijom. Pesme koje žele slušati, ne možete da zabranite - poručila je pevačica koja je bila gost jutarnjeg programa TV Pink kod Jovane Jeremić.

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Jeremić ugostila Alku Vuicu

Ona je ispričala i zbog čega je smatraju fatalnom.

- Stalno drugi govore za mene da sam fatalna. Stalno razmišljam da su fatalne žene zbog kojih se neko ubio. Muškarci imaju u prirodi nagon da idu dalje, da oplođuju, da osvajaju, za razliku od žena koje traže nekog da stvaraju dom. Ne verujem u verne muškarce - prokomentarisala je Alka, a onda otkrila neke detalje o sinu Arijanu:

- Moj sin sarađuje dosta s umetnicima u Srbiji. Jedna svetska karijera je tek pred njim. On je unuk Vladimira Veličkovića, jednog od najvećih slikara u bivšoj Jugoslaviji. Arijan je studirao u Londonu i muzika mu je nešto najdraže, iako je završavao i vajarstvo i u tome je jako vešt.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Alka Vuica progovorila o svojim ljubavnim iskustvima

Ljubavna iskustva Alke Vuice su oduvek intrigirala javnost, pa se i sada osvrnula na to:

- Neke stvari je teško izbeći. Biti ljubavnica je nešto što treba izbegavati u životu. To je ponižavajuć odnos i ne treba pristajati na takve odnose. Svetu danas najviše nedostaje poštovanje. Izgubilo se poštovanje i samopoštovanje. Kada govorimo o seksualnosti, ja sam odrastala osamdesetih godina i bili smo vrlo otvoreni. Moja genracija je bila jako otvorena, nije bila tabu tema poljubiti se sa ženom ili preispitivati se. Ja smatram da su ljudi biseksualni po prirodi - otkrila je Alka i priznala zbog čega je imala probleme tokom školovanja:

- U školi sam bila odlikašica. Sa profesorima sam uvek imala probleme, jer sam se previše isticala i uvek sam imala šta da kažem. Imala sam četiri-pet godina i bio je tu neki autostoper američki, ja sam ga dovela kući i reka mami: ''Mama, evo ga Isus Hrist''. Imao je dugu kosu. Posle je prespavao kod nas i dugo posle nam se javljao i slao razglednice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading