TRENDING: Skandal oko Karleuše i Tošića ne jenjava, Tanja Savić promovisala album, Dragana Kosjerina imala svadbu veka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na kanalu Republika TV

 

U novoj epizodi vaše omijene šou biz emisije " U trendingu sa Republikom" bili smo za petama estradi kao što ste to navikli od nas i do sada. Neki su se obračunavali, neki slavili, a i jedni i drugi su bili pod našim budnim okom 

Vest o kojoj se najviše pričalo ove sedmice bila je ona o novom incidentu Jelene Karleuše i Duška Tošića,

u koji je po poslednjim informacijama uvučena i treća osoba, košarkaš Nikola Jovanović

Pevačica Jelena Karleuša i dalje je u žiži javnosti nakon što je nedavno prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog navodnog nasilja. U noći kad je sportista navodno upao u vilu Jelena je bila s prijateljem, kako je i sama rekla, a u pitanju je zapravo košarkaš Nikola Jovanović. 

Kako je za Republiku otkrio dobro upućen izvor, pevačica se već duže vreme druži s košarkašem, te se i redovno posećuju, što je u isto vreme bio uzrok Duškovog besa kad ih je u kući zatekao nedavno.

Foto: Republika TV

 


Kod Tanje Savić nema skandala, od kad je u ljubavi sa pilotom cvetaju joj ruže, čak i na profesionalnom putu.
Pevačica je zakazala koncert povodom 20 godina uspešne karijere

Pevačica Tanja Savić promovisala je sinoć u prestonici novi album "Lečim se životom", gde je okupila pripadnike sedme sile. Međutim, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, pesme ne prolaze kao što se očekivalo! Naime, čak i ako se ode na na Jutjub i kada se pretraže nove pesme pevačice, jasno je da su neke jedva premašile 100.000 pregleda, što je čudno, s obzirom na to da pevačica na starim hitovima ima i preko 30 miliona pregleda na pojedinim pesmama


Udala se voditeljka Dragana Kosjerina. U dva uzastopna dana slavilo se na više lokacija, a par je pred Bogom venčao
Patrijarh Porfirije

Voditeljka RTS Dragana Kosjerina zaklela se na večnu ljubav i vernost svom izabraniku Bojanu Perduvu u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Venčanje je obavio patrijarh Porfirije, a slike sa crkvenog venčanja brzo su obišle društvene mreže.

Ipak, kako se uveliko priča danima nakon venčanja, par je od poklona, odnosno koverti zaradio oko 150.000 evra! Naime, kako su Dragana i njen izabranik insistirali u razgovorima sa gostima, kućni aparati i slične potrepštine im nisu bile potrebne jer su sve obezbedili na vreme, pa su tako koverte bile i te kako dobrodošle

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading