OTKRIVAMO U KAKVOM JE STANJU SALE TROPIKO: Pevaču iznenada pozlilo, lekari utvrdili UZROK nesvesti!

Autor:

Zabava

10.06.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač zadržan u bolnici, čekaju se nove informacije.

OTKRIVAMO U KAKVOM JE STANJU SALE TROPIKO: Pevaču iznenada pozlilo, lekari utvrdili UZROK nesvesti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, shutterstock

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je u bolnici. Kako saznajemo, pevaču je danas iznenada pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć. Sale je zadržan u Urgentnom centru gde će mu tokom noći i sutrašnjeg dana biti rađene dodatne analize kako bi se utvrdio izrok vrtoglavice i nesvesti.

- Sale je poslednjih dana bio preforsiran brojnim putovanjima, nastupima i privatnim obavezama, zbog čega ga je nesnosiva današnja temperatura verovatno dovela do kolapsa organizma. Ukoliko bude duže zadržan u bolnici, bićemo prinuđeni da otkažemo zakazane događaje narednih dana uz veliko izvidnjenje - potvrdio je za medije menadžer Tropiko benda Boško Janković. 

Kako saznajemo, Sale ima periferni vertigo, što su mu objasnili i doktori:

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

 

- Ima vrtoglavicu, periferni vertigo... Tako su mu poručili, za sada toliko znamo - govori izvor blizak pevaču.

Podsetimo, Tropiko bend nedavno je objavio album, a poslednjih nedelja uveliko održava velike konverte u Srbiji i regionu. U petak veče Aleksandar Cvetković bio je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović, te je sutradan nastupio na festivalu u Vodicama.

- Svako od nas kad izgubi nekog ima momenat pronalazenja samog sebe i tada mora da se uhvati necega zbog cega zivis ima sdecu ok gde je to sto je bilo tu pa ga nema kao kad izgubis roditelje. Razumece me oni koji su to prosli neko pronadje utehu unovome neko undrugoj zeni neko u picu u drogi kod mene nije bio takav slucaj ja sam dobio blagoslov od Boga da se pronadjem u Hristu i to je nesto sto je danas u meni to je put koji mi je pomogao probavao sam da odem kod psihoterapeuta ali to je za mene bilo nesto sto vez znam teebalo mi je nesto drugacije trebao mi je spas a ne savet - rekao je Sale nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading