ZORICA I KEMIŠ BEKUTI GURALI BAKŠIŠ U DEKOLTE! Hit scene isplivale sa veselja! Pevačica nije znala šta je snašlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajde gurni kad si već krenuo - rekla je Bekuta i tako nasmejala sve u sali.

ZORICA I KEMIŠ BEKUTI GURALI BAKŠIŠ U DEKOLTE! Hit scene isplivale sa veselja! Pevačica nije znala šta je snašlo! (FOTO)

Foto: Foto V. Lukić, Dragan Kadić

Na nedavnoj proslavi, najtiražnija pevačica Zorica Brunclik i njen suprug, istaknuti umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš su pokazali da su i dalje uvek spremni za dobro raspoloženje i veselje. Njih dvoje su uživali na proslavi gde je nastupala koleginica Ana Bekuta, a jedan trenutak je posebno privukao pažnju.

Foto: facebook printscreen

Zorica kiti koleginicu novcem

 

Kada je Ana Bekuta zapevala svoj hit "Sve sam stekla sama", Zorica Brunclik je odmah reagovala na svoj prepoznatljiv način. Izvukla je 100 evra iz novčanika i zavukla ih koleginici u duboki dekolte kao gest podrške i slavlja. Kemiš se pridružio gestu, dodajući dodatnih 150 evra u Bekutin dekolte, stvarajući trenutak koji je izazvao osmehe i oduševljenje prisutnih.

Foto: facebook printscreen

Zorica kiti koleginicu novcem

 

U tom trenutku, Ana nije mogla da ostane ozbiljna, pa je počela da se smeje i komentariše celu situaciju.

- Ajde gurni kad si već krenuo - rekla je Bekuta i tako nasmejala sve u sali. 

Foto: Privatna arhiva

Zorica i Kemiš

 

Uz šalu i dobro raspoloženje, Zorica je uputila Kemišu šaljivu kritiku dok mu je sugerisala da ne nosi više od 50 evra, dok je on gurao novac u Bekutin dekolte. Ova šaljiva scena pokazala je prisutnima njihovu bliskost i zajedničko uživanje u veselju, ističući da su i dalje deo "stare garde" koja zna kako da se dobro provede.

Inače, Zorica neretko na veseljima uzima velike količine bakšiša, pa se tako na društvenim mrežama mogu videti razni snimci koji svedoče tome koliko je i danas plaćena među pevačima, ali i tražena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading