POČELO OPELO ZOKIJU ŠUMADINCU: Neutešna porodica i prijatelji LIJU SUZE, dok sveštenik čita MOLITVU (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati šoumen danas će biti sahranjen u Gornjem Milanovcu.

Bivši zadrugar Zoki Šumadinac danas se ispraća na večni počinak, a prijatelji i porodica okupili su se u crkvi kako bi odali poslednju počast šoumenu koji je ostavio trag kroz muziku i astrologiju.

Upravo je počelo opelo u krugu porodice i prijatelja, a nakon molitve sveštenika, povorka će se uputiti ka Zokijevoj večnoj kući.

Sin Zokija Šumadinca nalazio se u crkvi pored očevog sanduka slomljen od bola, dok je Zoranova majka morala da sedne, jer joj se u jednom momentu slošilo.

Prijatelji su prilazili i donosili joj vode, kako bi izdržala najteži dan u životu. Majka je kukala za svojim naslednikom i nije mogla da zaustavi suze.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Sin Zokija Šumadinca stigao među prvima u crkvu

Podsetimo, Zoki Šumadinac je preminuo iznenada u snu u svojoj 49. godini.

Postao je poznat po pesmi "Autotjun", koja je brzo postala hit u Srbiji.

Nakon toga, pevač je učestvovao i u rijalitiju "Zadruga 3", a zatim i u "Zadruga 5", ali zbog zdravstvenih problema je morao da napusti tijaliti. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć.

Imao je problema sa srcem, a već je ranije preživeo infarkt.

Pričao je kako je tri puta preživeo kliničku smrt, nakon čega je tvdio da ima natrpirodne moći. Na njegove seanse su dolazili razni ljudi, a komšije smatraju da se igrao sa mračnim silama koje su ga prerano i odvukle u smrt. Jednom je čak lažirao svoju smrt, kada su se pojavile njegove slike u kovčegu, što je naišlo na veliku osudu javnosti, ali i njegovih bližnjih koji su ga tada oplakivali. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading