NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA DA U NJENOM ŽIVOTU POSTOJI JEDAN VAŽAN MUŠKARAC: Njegovo ime počinje na slovo M, a ovo čime ju je OBORIO S NOGU (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pohvalila iznenađenjem koje joj je sa Ibice stiglo na kućnu adresu.

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA DA U NJENOM ŽIVOTU POSTOJI JEDAN VAŽAN MUŠKARAC: Njegovo ime počinje na slovo M, a ovo čime ju je OBORIO S NOGU (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac, poznata po svojim emotivnim izjavama i javnim nastupima, nedavno je otkrila da ne planira da se udaje i po četvrti put.

Naime, sa tri braka iza sebe, ona ističe da je trenutno fokusirana na svoje ćerke Hanu i Katju, kao i na svoju uspešnu muzičku karijeru.


Međutim, nedavno je na svom Instagram profilu podelila razglednicu sa emotivnom porukom:

- Moj Nale, jedva te čekam na Ibici. Zauvek tvoj, M.

Republika

Foto: printskrin instagram

Nataši Bekvalac na vrata stiglo iznenađenje

Ovo je izazvalo spekulacije o novoj ljubavi u njenom životu, ali se kasnije ispostavilo da je razglednicu poslao Natašin prijatelj, dizajner Mihailo Anušić, a od ranije je poznato koliko pevačica voli Ibicu i često joj se vraća. 

U jednom nedavnom intervjuu, Nataša je otkrila detalje iz svog privatnog života, ističući da je sama u roditeljstvu i da joj je ta uloga najvažnija.

- To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored - rekla je skoro pevačica za Blic.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac kaže da najviše uživa u svom poslu i roditeljstvu

Nataša je istakla i da je uloga samohranog roditelja veoma teška, posebno u današnjem vremenu.

- Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve - naglasila je Nataša.

Iz ljubavi prema svojoj deci, Nataša je poručila da nikada neće pričati o njihovim očevima, posebno zato što nema preterano afirmativne stvari koje bi iznela o njima. 

- Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovu zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam - zaključila je ranije Nataša Bekvalac.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading