PEVAČICI IZNENADA POZLILO: Sara Reljić je nedavno preživela TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU, a sada je zbog ovog HITNO morala da obavesti sve o svom ZDRAVSTVENOM STANJU!

Autor:

Zabava

09.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je svoje fanove zamolila za razumevanje kada je saopštila da mora da otkaže nastup.

PEVAČICI IZNENADA POZLILO: Sara Reljić je nedavno preživela TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU, a sada je zbog ovog HITNO morala da obavesti sve o svom ZDRAVSTVENOM STANJU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Sara Reljić iznenadila je svoje fanove kada je putem Instagram profila saopštila da je primorana da otkaže zakazani koncert zbog lošeg zdravstvenog stanja. Izrazila je svoje duboko žaljenje zbog nastale situacije i zamolila za razumevanje svoje publike.

- Dragi moji, zbog mog jako lošeg zdravstvenog stanja, pomera se nastup za drugi datum. Izvinite molim vas, ovo niko nije očekivao do malopre - napisala je Sara.

Republika

Foto: republiaka.rs

Sara Reljić je srećna što se posle svega uspela vratiti svojim obavezama

Podsetimo, Sara je nedavno preživela i tešku saobraćajnu nezgodu, što je izazvalo zabrinutost među njenim obožavaocima. Nakon nesreće, pevačica je prošla kroz period oporavka tokom kojeg je imala modrice i povređenu ruku. Ipak, izrazila je zahvalnost što je prošla samo sa lakšim povredama i istakla da je hvala Bogu sve prošlo dobro.


Sara je podelila svoje iskustvo boravka u manastiru Gračanica, gde je zapalila sveću za svoje zdravlje i sigurnost. Istakla je da je to iskustvo ostavilo snažan utisak na nju, posebno nakon što je preživela saobraćajnu nesreću. Izrazila je svoju zahvalnost što je preživela taj težak trenutak i istakla koliko joj znači podrška koju dobija od svojih fanova.

Pevačica je otkrila da je zakazala snimanje spota uprkos povredama koje je pretrpela u saobraćajnoj nezgodi. Kako bi sakrila modrice i povrede, koristila je nakit i perje, što je bio izazovan zadatak. Ipak, istakla je svoju posvećenost karijeri i zahvalnost što je bila u mogućnosti da se vrati svojim umetničkim aktivnostima nakon perioda oporavka.
Republika

Foto: republiaka.rs

Sara Reljić uživa u svom poslu

Takođe, ona je priznala da je bila suočena i s dodatnim finansijskim izazovima nakon nesreće, uključujući troškove nabavke novog automobila. Istakla je da je to bio neočekivani trošak, posebno s obzirom na ulaganje u svoj novi album. Ipak, izrazila je zahvalnost što je prebrodila te teškoće i što je ponovo aktivna na umetničkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading