ZOVITE JOKIĆA PA GA PITAJTE HOĆE LI IGRATI ZA SRBIJU! Kari Pešić OGUGLAO na VEČITO pitanje

Autor:

Sport

09.06.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Naravno da se udvaram Jokiću"

ZOVITE JOKIĆA PA GA PITAJTE HOĆE LI IGRATI ZA SRBIJU! Kari Pešić OGUGLAO na VEČITO pitanje

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Olimpijske igre su sve bliže, ali jedno pitanje i dalje muči sve - kakav je status Nikole Jokića i hoće li se odlučiti da ovog puta pomogne "orlovima"? Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, ponovo je istakao značaj centra Denvera za nacionalni tim, ali i izrazio negodovanje što se pažnja javnosti često fokusira isključivo na njega.

Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem, rekao je Pešić u podkastu „Politika“.

Iako je Srbija spremna da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, još uvek nije sigurno da li će se Nikola Jokić pridružiti timu.

Srbija će se takmičiti u grupnoj fazi Olimpijskih igara protiv selekcija SAD, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku na kom su domaća selekcija, Italija i Bahrein. Ova faza takmičenja predstavlja već težak izazov, ali i priliku za reprezentaciju da ponovo pokaže svoj kvalitet i borbeni duh kao što je to bio slučaj i u Manili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading