ŠOK! EVO ŠTA JE PRETHODILO INCIDENTU NA DEDINJU: Komšije progovorile o Jeleninoj i Duškovoj svađi, kažu da je bilo JEZIVO i da su se čuli KRICI!

Autor:

Zabava

09.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleušini susedi tvrde da je policijska patrola brzo došla, ali da je cela situacija delovala strašno.

ŠOK! EVO ŠTA JE PRETHODILO INCIDENTU NA DEDINJU: Komšije progovorile o Jeleninoj i Duškovoj svađi, kažu da je bilo JEZIVO i da su se čuli KRICI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Nakon što je juče u ranim jutarnjim časovima odjeknula vest da je Jelena Karleuša ponovo prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog nasilja, u javnost su isplivale informacije o tome šta je prethodilo incidentu u njihovoj vili na Dedinju.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša odustala je od krivičnog gonjenja

Naime, jedna komšinica otkrila je da je čula viku i Jelenino vrištanje i plakanje, te da je cela situacija delovala jezivo.

- Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: "Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!" Zvala je i upomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje - ispričala je navodno Jelenina Komšinica za Kurir, pa nastavila: 

Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno!

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Advokat Duška Tošića uslikan je juče ispred stanice policije "Stari grad"

Podsećamo, Jelena Karleuša je juče oko pet ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren. Nakon incidenta, Jelena nije imala vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata. Tošić je saslušan i u stanici policije, gde mu je rađen alkotest, kojim je utvrđeno da je imao 0,87 promila alkohola u krvi. 

Pošto su pevačica i njen prijatelj odustali od krivičnog gonjenja, Dušku je izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja sa suprugom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SENAD Jasic

09.06.2024 09:43

MISLIM DA,JE,DOSTA NASILJA,NA,SVETU,VOLIMO SE,JER,KRATAK JE ŽIVOT,A KAD NEKO,UMRE,ONDA,NAM JE,ZAO,STO SMO CINILI,JEDNO,DRUGIMA!!!!!!

Odgovori 15 3
bubasvaba

09.06.2024 10:54

Realno, sta rade prijatelji u kuci u 5 ujutru? Tu zive i deca ne samo Dusko i Jelena. Cemu toliko maltretiranja, zasto insistiraju da zive pod istim krovom ako se ne podnose, biju, svadjaju. Ne shvatam taj bolesni odnos, inat ili je nesto trece u pitanju. Zasto trpeti necije nasilje kad ljubav nestane?

Odgovori 31 3
Joca

09.06.2024 14:40

Prijatelj kuće dođe kad' hoće a kućni prijatelj hoće kad' dođe.

Odgovori 26 3