EMOTIVNE REČI KARLEUŠE TERAJU SUZE NA OČI: Jelena objavila ćerkine slike na važan dan, a OVO će dugo pamtiti!

Autor:

Zabava

08.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila slike ćerke Nike Tošić!

EMOTIVNE REČI KARLEUŠE TERAJU SUZE NA OČI: Jelena objavila ćerkine slike na važan dan, a OVO će dugo pamtiti!

Foto: Republika

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša nije krila svoje oduševljenje povodom ćerkinog značajnog dana. Upravo je na društvenim mrežama podelila snimke svoje ćerke Nike Tošić, koja je bila spremna za malu maturu. Nika je zablistala u dugoj haljini koju je specijalno dizajnirao Jelenin prijatelj, a ponosna mama nije propustila priliku da istakne koliko je srećna zbog ovog važnog događaja.

Jelena je na svom profilu objavila snimak ćerke u velelepnom garderoberu i emotivno joj se obratila rečima: "Mama je ponosna na malu lepoticu. Doživela je mama da sprema ćerku za malu maturu." Ove reči svedoče o jakoj emotivnoj povezanosti između majke i ćerke uoči ovog važnog događaja.

 


Pored toga, Jelena je istakla i uspeh svoje ćerke Nike, koja je završila osnovnu školu sa najboljim ocenama i najboljim uspehom. Ova činjenica dodatno naglašava važnost današnjeg dana za celu porodicu. "Uživaj na maloj maturi sa svojim drugarima i čestitam na najboljim ocenama i najboljem uspehu! Mami veća sreća ne treba", napisala je Jelena, izražavajući svoju ponosnu i emotivnu podršku ćerki.

Ovi snimci i poruke Jelene Karleuše svedoče o toplini i podršci koja vlada u porodici pred ovako značajan događaj. Iz Jeleninih reči jasno se može osetiti koliko je ovo važan trenutak za njihovu porodicu i koliko su ponosni na postignuća svoje ćerke Nike.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala da je, pored svoje javne ličnosti, posvećena i brižna majka, spremna da podeli svoju radost i ponos sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading