BARBARA BOBAK OTKRILA ŠTO DUGO NEMA MUŠKARCA PORED SEBE! Evo šta joj je preče od toga da SADA bude u vezi!

Autor:

Zabava

26.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produktivnija sam kada sam sama. Kada imaš partnera ne možeš da se posvetiš poslu.

BARBARA BOBAK OTKRILA ŠTO DUGO NEMA MUŠKARCA PORED SEBE! Evo šta joj je preče od toga da SADA bude u vezi!

Foto: Republika TV

Popularna folk pevačica Barbara Bobak kaže da za sebe da je bitanga, pa je zbog toga sama i momci nemaju uvek petlju da joj priđu. 

- Kad me pitaju o bivši momcima ne volim da pričam o tome jer je to je nešto što je bilo. Ne volim da pričam o prošlim ljubavima! Generalno se osećam kao da nisam spremna da pričamo o tome - rekla je ona, prenosi Pink, pa je dodala kako sada gleda na ljubav:

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak

 

- Produktivnija sam kada sam sama. Kada imaš partnera ne možeš da se posvetiš poslu. Ljubav na mene ne utiče... meni je super kad sam sama, ne nedostaje mi. Što se tiče muškarca, nemam određeni tip. Svi su imali lepe zube, eto to sam primetila. Neka samo bude dobar čovek i nekame ne nervira. Izbegavala bi ljude sa javne scene, i volela bih sve to da držim u tajnosti. Bitanga sam velika, zato sam i sama, ali dobro. Kao što sam rekla, ne žalim se - iskrena je bila pevačica.

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

 

Barbara je pričala potom i na temu toga sa kime bi volela u budućnosti da sarađuje, pa je pohvalila koleginice koje su joj udelile komplimente posle izbacivanja novog albuma. 

Za dobru pesmu i spot ništa nije skupo. Najviše su me podržale Andreana Čekić, Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Sanja Vučić... To su samo neke od koleginica. Čula sam divne stvari o sebi i od Karleuše i Cece. Većinom su žene, što mi je baš drago - rekla je Bobakova.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading