BOSANKA RAZBESNELA SRBE! Evo šta je rekla o Srebrenici, TRAŽI SE ZABRANA ULASKA U NAŠU ZEMLJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su šokirani izjavom...

BOSANKA RAZBESNELA SRBE! Evo šta je rekla o Srebrenici, TRAŽI SE ZABRANA ULASKA U NAŠU ZEMLJU! (FOTO)

Foto: Instagram printsceen

Sarajevska influenserka Erna Saljević, poznatija na društvenoj mreži Instagram pod nadimkom "divaisback", napravila je haos na Instagramu kada je govorila na temu Srebrenice, što je izazvalo burne reakcije. Ona je komentarisala rezoluciju GS UN o Srebrenici i navela "da je pravda spora, ali dostižna", a da stvar bude još gora, to je učinila u avionu pri povratku iz naše zemlje!

Mnogi su osuli drvlje i kamenje po njoj, te smatraju da joj to nije trebalo, a među njima su i brojni srpski influenseri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erna Saljevic (@divaisback)

 

- U Srbiji si uvek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove... kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvek će tako biti. A ti, ti si klasična zla "drugarica" koja je do juče jela i pila sa devojkama koje si odmah posle posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ!!! Nastavi da reklamiraš srpske brendove... Biće pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, "pravda je spora, ali dostižna - napisao je srpski infleunser, a njegova koleginica se nadovezala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erna Saljevic (@divaisback)

 

- Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvek i biti. Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim - napisala je još jedna influenserka, a Enin profil zasut je brutalnim komentarima.

- Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiji", "Dosta je bilo ovih koji zarađuju preko nas, a posle o nama sve najgore", "Sramota!", "Bravo za domaće influensere koji konačno ne ćute na teme koje su udarne!", "Sramno je šta se sve dopušta", "Mislim da više neće reklamirati srpske brendove" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zokix

26.05.2024 14:36

Bagra kap i svi takvi kad je ovde sve je lepo kad prodje granicu sere po srbima i srbiji. Takvoj bagri treba zabraniti da vise nikad ne dodje dok je ziva. SRAMI SE KALASTURO.

Bhm

26.05.2024 16:31

I krava prdne pa se takode niko na to ne obazire...nikakva razlika.

Boriša

28.05.2024 00:12

Zabraniti više ulazak u našu zemlju i mirna Bosna. Đavola mirna, kad ima još hiljade i hiljade takvih koji isto tako misle. Zato treba otvoriti četvore oči, koga primamo.