MARKO MILJKOVIĆ SE JAVNO IZVINIO LUNI: Zbog porodice mora hitno da povuče RUČNU, zbog njega proživljavaju HOROR!

Autor:

Zabava

22.05.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je uputio emotivnu poruku porodici, pa im se izvinio za haos.

MARKO MILJKOVIĆ SE JAVNO IZVINIO LUNI: Zbog porodice mora hitno da povuče RUČNU, zbog njega proživljavaju HOROR!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Nakon što je njen suprug, Marko Miljković, pušten iz pritvora, Luna Đogani je donela odluku da se privremeno skloni iz Beograda. Naime, Marko je nedavno proveo dva noći u pritvoru zbog sukoba sa komšijama, a tokom tog perioda, pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica se nije oglašavala za medije. 

Marko se sada, prvi put oglasio putem svog Jutjub kanala, gde je priznao da je on pokrenuo kompletan haos i da sada nije u mogućnosti da iznese sve detalje, zbog čega će povući ručnu:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno... Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa - rekao je Marko na samom početku.

Miljković je rekao da ne želi zbog svoje porodice da prave dalje problem, te priznao da nikome ne odgovara da se klupko odmotava.

- Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog toga istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane. Ja ću sada podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Ja jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju - rekao je Marko Miljković na svom Jutjub kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading