VIKI STAO AUTO NASRED PUTA! PEVAČICA PREŽIVELA DRAMU SA SUPRUGOM! Evo kako su uspeli da se izvuku!

Autor:

Zabava

21.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali smo bez goriva nasred autoputa. Gledaj gde nam je auto - rekao je Taške koji je peške krenuo do pumpe po gorivo!

VIKI STAO AUTO NASRED PUTA! PEVAČICA PREŽIVELA DRAMU SA SUPRUGOM! Evo kako su uspeli da se izvuku!

Foto: ATAImages

Viki Miljković i njen suprug, Dragan Tašković Taške, često na društvenim mrežama objavljuju svakodnevne aktivnosti, a sada su obelodanili šta im se desilo na autoputu, iznenada. Naime, Viki je sada otkrila da su njih dvoje nasred autoputa imali problem, tj. da je automobil ostao bez goriva, pa su morali da se snalaze kako znaju i umeju. 

Njima je automobil stao usred nedođije, a prva pumpa je bila na 45 minuta. Viki je ostala u automobilu da čeka, dok je Taške otišao po pomoć.

Foto: ATAImages

Viki Miljković i njen suprug Taške

 

 

Ostali smo bez goriva nasred autoputa. Gledaj gde nam je auto - rekao je Taške koji je peške krenuo do pumpe po gorivo, a Miljkovićka je ostala u automobilu i čekala.

Ponekad treba sipati gorivo u auto, a ne samo sesti u njega - dodao je Taške.Tašketu je pomogao jedan čovek, a ispostavilo se da je on rodom iz Niša, što je pevačicu posebno oduševilo.

 

 

- Evo ti tvoj Nišlija. Usred nedođije smo stali, prva pumpa je bila na 45 minuta - rekao je Taške supruzi, koja je tada izašla iz auta i zahvalila se ljubaznom gospodinu.

Mnogo vam hvala. Pa moj Nišlija, ko će kome nego svoj svome. Ovo je Taške ostao bez goriva, ne ja - rekla je Viki.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković

 

Inače, Viki Miljković i Dragan Tašković Taške svoju vezu dugo su krili od očiju javnosti. Taške iza sebe ima jedan brak, a 11 godina nakon razvoda odlučio je da oženi pevačicu, sa kojom sada ima i unosan biznis, koji takođe godinama funkcioniše. 

Njih dvoje su stali na ludi kamen 2007. godine, a važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading