PREMINULA CAKANINA MAJKA, PEVAČICA SE RASPADA OD TUGE: Procurili potresni detalji!

Autor:

Zabava

20.05.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se odmah oglasila.

PREMINULA CAKANINA MAJKA, PEVAČICA SE RASPADA OD TUGE: Procurili potresni detalji!

Foto: republika

Poznata pevačica Dragana Radosavljević Cakana nedavno je doživela težak gubitak - preminula joj je majka, koja je sahranjena na Kosovu gde je živela. Cakana je trenutno na Kosovu i odlučila je da tamo ostane neko vreme kako bi se oprostila od majke i porodice.

Iako nije odgovarala na pozive, Cakana je poslala poruku za medije u kojoj je kratko izrazila svoju tugu i odluku da ostane na Kosovu.

"Na Kosovu sam i tamo ću biti do daljnjeg. Majka mi je preminula i sahranjena je u četvrtak", napisala je pevačica za "Kurir".

Nedavno su se pojavile neistinite vesti o Cakaninoj majci, sugerirajući da ona gladuje. Cakana je oštro demantovala ove spekulacije i izrazila svoje nezadovoljstvo takvim medijskim pristupom.

"Bila sam besna kao ris. Smatram da su ti skandalozni naslovi toliko bedni i jadni. Moja majka ne gladuje, ona živi najnormalnije. Ona ima osamdeset godina i još uvek je na nogama. Moja braća, sestra i ja je veoma volimo i provodimo vreme sa njom. Ona uživa i prava je gospođa. Vređaju me i ponižavaju takve priče", izjavila je Cakana.

Cakanin odlazak na Kosovo i emotivna reakcija na medijske spekulacije jasno pokazuju koliko joj je stalo do porodice i kako se suočava sa teškim situacijama.

Cakana kaže da kod nje u porodici tradicija mora da se poštuje, te tome uči sve svoje unučiće. 

- Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading