LUNA GUBI SVE AKO MARKO ODE U ZATVOR: Miljkoviću preti kazna do TRI GODINE ROBIJE!

Autor:

Zabava

20.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici Miljković, Marko bi mogao da završi u zatvoru, što će uticati i na njegove poslove!

LUNA GUBI SVE AKO MARKO ODE U ZATVOR: Miljkoviću preti kazna do TRI GODINE ROBIJE!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Marko Miljković priveden je 13. maja u policiju, gde je zadržan 48 sati zbog haosa koji je imao sa komšijama i napada na službeno lice. On je tada bio pod dejstvom alkohola i nakon što je odveden u Urgentni centar, pša zatim i u ustanovu "Laza Lazarević", vraćen je u pritvor, gde je fizički nasrnuo na policajca. Za remećenje javnog reda i mira može biti prekršajna prijava i određena novčana kazna.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Miljković nakon puštanja na slobodu

Međutim, za napad na službeno lice Marku preti kazna i do tri godine zatvora, pošto ima već tri krivične prijave, što može finansijski da ugrozi njegovu porodicu zbog svih poslova koje vodi, pa Luna može biti u velikom prolemu ako se to stvarno desi. 

Marko je nakon saslušanja pušten na slobodu, ali se sada čeka konačna odluka suda. Marko se nakon puštanja iz pritvora vratio u stan, a Gagi Đogani je sve vreme bio uz Lunu, koja je još uvek u šoku, pa je Marku zapretila razvodom ako ne batali alkohol.

- I dalje mi nije jasno šta se desilo, evo ne znam šta bih vam rekao. Sve nas je ovo pogodilo, LUna je loše, kako da bude. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja - rekao je Gagi.

- Još ne mogu da dajem izjave, ispričaću sve kad za to dođe vreme. Jako su mi falile moje devojčice i supruga. Kada se sa advokatom konsultujem i kada dođe vreme, ja ću da kažem sve, uglavnom sve je okej - izjavio je Marko nakon puštanja.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Tamara Pavišić

Miljkoviću preti kazna zatvora od tri godine

Kako "Star" saznaje, komššije na Bežanijskoj kosi i dalje su besne na njega što ih je gađao jajima i navodno neće odustati dok Marko ne dobije adekvatnu kaznu jer kažu da ih je sve istraumirao, pogotovo decu. Međutim, ako sud odredi Marku zatvorsku kaznu, Luna će imati i veliki finansijski problem, s obzirom na to da će tada stati sa radom njihov Jutjub kanal, koji im je glavni izvor prihoda, ali i drugi poslovi koje je Marko pokrenuo i kojima je veoma uspešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading