IVAN BOSILJČIĆ RASPAMETIO NIKOLU ROKVIĆA: Nećete verovati šta je glumac uradio za pevača tokom HODOČAŠĆA do Grčke! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio svojim pratiocima koliko ga je glumac oduševio!

IVAN BOSILJČIĆ RASPAMETIO NIKOLU ROKVIĆA: Nećete verovati šta je glumac uradio za pevača tokom HODOČAŠĆA do Grčke! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Hodočašće Nikole Rokvića bliži se kraju. Popularni pevač je pre 28 dana krenuo na put do Egine u Grčkoj, gde planira da se pokloni u manastiru Svetog Nektarija Eginskog. Na putu skuplja pomoć za decu obolelu od raka, a sada mu je podršku pružio i glumac Ivan Bosiljčić.

Naime, Ivan je izdvojio vremena da se nađe i porazgovara sa Nikolom, a pevač mu se zahvalio i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

- Ima ljudi koji zbog bratske ljubavi izdvoje vreme, polete, slete, kao rajske ptice, donesu milost, radost i potvrdu, da čovek bez čoveka ne može! Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce! Hvala ti do večnosti! - napisao je Nikola u svojoj objavi.

- Brat moj. Hristos posredi nas!! - odgovorio mu je Bosiljčić.

Jelena Tomašević je ostavila dva emotikona srca ispod Nikoline objave.

Nikolinu misiju su nedavno podržali i Jelena Đoković, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Rokvić se zahvalio Jeleni na uplaćenoj donaciji.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - poručio je Nikola nedavno Noletovoj supruzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading