NIKOLA ROKVIĆ SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Pevač ostvario CILJ, ali NE STAJE - evo kome će POMOĆI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač i njegova supruga oduševili pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NIKOLA ROKVIĆ SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Pevač ostvario CILJ, ali NE STAJE - evo kome će POMOĆI! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić, poznat po svojim hitovima i muzičkom talentu, nedavno je krenuo na neobično putovanje. Pre 24 dana, odlučio je da prepešači neverovatnih 1.060 kilometara do Grčke, sve u cilju prikupljanja sredstava za pedijatrijsku onkologiju.

Sa osmehom na licu, Nikola je podelio veoma važnu vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Sa radošću je obavestio javnost da je uspeo u svom prvom cilju - skupio je sredstva za pedijatrijsku onkologiju. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Nikola Rokvić

Međutim, istakao je da ne planira da se zaustavi, već nastavlja sa prikupljanjem novca, a sledeći cilj je pomoć dečijoj onkologiji u Nišu. Ovaj gest pevača Nikole Rokvića svakako zaslužuje divljenje i podršku.

- Uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva za pedijatrisku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, sledeći cilj je pomoć dečijoj onkologiji u Nišu - saopštili su Nikola i njegova supruga Bojana Barović.

 

 

Ova inicijativa Nikole Rokvića predstavlja primer kako poznate ličnosti mogu iskoristiti svoj uticaj i popularnost za nesebične ciljeve. Prikupljanje sredstava za onkologiju kod dece je izuzetno važno, a solidarnost koju pokazuje pevač je neprocenjiva. Njegova odlučnost da nastavi sa prikupljanjem sredstava za dečiju onkologiju u Nišu pokazuje duboku predanost ovoj humanitarnoj misiji.

Uz podršku svoje supruge Bojane i svih svojih pratioca, Nikola Rokvić nastavlja svoje hodočašće ka humanosti, ostavljajući dubok trag solidarnosti i pomoći u svojoj zajednici. Njegov primer treba da nas podstakne da se angažujemo i pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading