KOMŠIJE O POPOVIĆU: Druži se i trči samo s KEBOM!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.04.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je opljačkana kuća Saše Popovića, direktora "Grand produkcije" on je postao glavna tema javnosti, i mnogi su se pitali kakav je on komšija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Druželjubiv samo na televiziji... Saša Popović
RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Saša se samo s njim druži... Dragan Kojić Keba

Njegovi susedi progovorili su za medije i otkrili da li se Popović druži sa njima:

- Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovde jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu - ispričao je Suzanin i Sašin komšija koji nije želeo da se predstavi zarad održavanja dobrih odnosa sa Popovićima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Retko ih viđaju komšije... Suzana i Saša

Ipak, želeo je da iznese svoje mišljenje o pljački Sašine kuće:

- Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem. I mene su pre tri godine opljačkali, a stanujem odmah u blizini. Ovo je nekad bio bezbedan kraj, nijedna od kuća poznatih tu nije bila, nekako je odjednom sve niklo. I eto, sad smo meta. Izađem na pola sata pa gledam da se vratim kući, brinem se - zaključio je komšija. S druge strane, jedna starija gospođa iznela je svoje mišljenje:

- Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti - izjavila je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading