KARLEUŠA NAJAVILA LUDILO NA ONLYFANS-U, PRETPLATNIKE ČEKA NEVIĐENO IZNENAĐENJE: Nisu ni sanjali zbog čega otvara profil na platformi za odrasle!

Autor:

Zabava

13.05.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otkrila kakav će sadržaj objavljivati na platformi za odrasle.

KARLEUŠA NAJAVILA LUDILO NA ONLYFANS-U, PRETPLATNIKE ČEKA NEVIĐENO IZNENAĐENJE: Nisu ni sanjali zbog čega otvara profil na platformi za odrasle!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša je odlučila da promeni platformu na kojoj će deliti svoj sadržaj, nakon što je njen Instagram nalog bio banovan. Sa milionima pratilaca na Instagramu, ova vest je odjeknula poput bombe u domaćem šoubiznisu, a Jelena je najavila da će otvoriti novi profil na platformi Onlifens.

Karleuša je istakla da je Instagram pooštrio pravila i da sankcioniše eksplicitni sadržaj, uključujući čak i fotografije u bikiniju, što je bio jedan od razloga za njen prelazak na Onlifens. Reakcije na ovu vest su bile raznolike, a pevačica je istakla da su neki reagovali kao da je najavila snimanje nečeg skandaloznog, dok je ona samo želela da pronađe novi prostor za komunikaciju sa svojim fanovima.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

- Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na Onlifensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje p**nića, svašta - bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Pored najave o prelasku na novu platformu, Jelena Karleuša je otkrila da je u pregovorima za snimanje filma inspirisanog njenim životom. Ona je najavila da je vrlo aktivno uključena u pregovore i da se razmatra mogućnost da sama glumi sebe u filmu, zajedno sa poznatim glumcem koji bi dobio glavnu ulogu.

Ove najave su izazvale dodatno interesovanje javnosti za pevačicinu karijeru i život, te se očekuje da će film o Jeleninom životu privući veliku pažnju publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading