KARLEUŠI PREKIPELO: Prekinula gledanje Evrovizije zbog GLASANJA, pa žestoko potkačila muzičko takmičenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica smatra da je ona potrebnija takmičenju, nego ono njoj!

KARLEUŠI PREKIPELO: Prekinula gledanje Evrovizije zbog GLASANJA, pa žestoko potkačila muzičko takmičenje! (FOTO)

Foto: Credit: LocalEyes / Alamy / Alamy / Profimedia, ST/Tamara Pavišić

Muzička zvezda Jelena Karleuša pratila je finale 68. Evrovizije uživo iz Dubaija, a pažnju joj je privukao Sliman, predstavnik Francuske, koji je izveo numeru "Mon amour". Jelena je snimila deo njegovog nastupa, te ga javno pohvalila.

- Dobar Francuz, a? - pitala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Međutim, Karleuši je prekipelo kad je krenulo glasanje, te je odustala od gledanja. Kako je rekla, više nije želela da se nervira, pa je otišla da sređuje kupaće kostime.

- Ne gledam više ovo glasanje, neću da se nerviram. Nažalost, noćna mora se obistinila kad je reč o glasanju za Srbiju i tako svake godine. Neću više da kidam živce, srećna sam u Dubaiju - istakla je Karleuša.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

U svom maniru, Jelena je izjavila i da njoj ne treba Evrovizija, već obratno.

- Meni ne treba "Eurosong" da bih napravila bilo kakav uspeh. Ja smatram da... Ja trebam "Eurosongu" - pisalo je u objavi koju je podelila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Podsećanja radi, naša predstavnica Teya Dora osvojila je 17. mesto u finalu ovog takmičenja. Ona se jedva plasirala u finale jer je prve polufinalne večeri imala najmanje bodova, tačnije 47. sa kojima se našla na 10. mestu među prvim finalistima. Plasman u velikom finalu iskoristila je da Srbiju postavi na 17. mesto među 25 takmičarskih zemalja. Teodora je od stručnog žirija dobila ukupno 22 poena, dok joj je publika dala 32, pa je završila ovogodišnje takmičenje sa ukupno 54 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading