VELIKO IZNENAĐENJE ZA TEYA DORU: Zbog ove scene neće moći da zaustavi suze!

Autor: B.P.M. / M.I.

Zabava

24.04.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda Teodorin spektakularan odlazak na Evroviziju!

VELIKO IZNENAĐENJE ZA TEYA DORU: Zbog ove scene neće moći da zaustavi suze!

Foto: Republika.rs

Poznata srpska pevačica Teya Dora uskoro putuje u Malme gde će predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju Evrovizija 2024 sa svojom numerom "Ramonda". Tim povodom, danas se u sredu 24. aprila, u holu zgrade Radio-televizije Srbije organizuje druženje sa medijima kako bi ispratili Teyu na put i saznali više o njenim pripremama za ovaj veliki događaj.

Danas je hol zgrade Radio-televizije Srbije oživeo uz specifičnu atmosferu. Svi prisutni su bili okruženi replikama stena i cveća, simbola koji krase Teodorinu numeru "Ramonda". Ovo dirljivo okruženje pružilo je novinarskom timu i prisutnim gostima uvid u estetiku i atmosferu koja će krasiti nastup na Evroviziji.

 

Teya Dora, koja je već ostvarila zapažene uspehe na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, sada ima priliku da svoj talenat pokaže i na međunarodnom nivou. Njen izbor da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2024 s pesmom "Ramonda" svedoči o njenom velikom umetničkom doprinosu i ambicijama da prenese autentičan srpski zvuk publici širom Evrope.

Veliki muzički spektakl, Evrovizija 2024, održaće se od 7. do 11. maja u švedskom gradu Malmeu. Ova manifestacija okuplja najbolje izvođače iz celog kontinenta i predstavlja priliku za promociju različitih muzičkih stilova i kultura. S obzirom na bogatu muzičku tradiciju Srbije, Teya Dora ima priliku da unese svoj autentičan pečat na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading