POSLEDNJA PORUKA BOJANE JANKOVIĆ SEČE POPUT ŽILETA: Reči voditeljke Pinka kidaju DUŠU, ovako je NAJAVILA šta sledi (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanunla prepiska voditeljke Pinka koja ledi krv u žilama!

POSLEDNJA PORUKA BOJANE JANKOVIĆ SEČE POPUT ŽILETA: Reči voditeljke Pinka kidaju DUŠU, ovako je NAJAVILA šta sledi (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Bojana Janković

Vest o iznenadnoj smrti nekadašnje voditeljke televizije PinkBojane Janković, šokirala je javnost, a reakcije na društvenim mrežama ne jenjavaju ni danima nakon objavljivanja tragične informacije. Mnogi prijatelji i kolege iz medija izražavaju svoju tugu i nevericu, deleći sećanja na Bojanu i upućuje saučešće porodici.

Ipak, mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, a među njima bila je i jedna od njenih dugogodišnjih prijateljica, voditeljka Rada Radenović. Naime, Radu je vest o tragediji svoje koleginice primetno uznemirila. Nakon što je došla sebi, ona se javno oprostila od Bojane putem svog Instagram profila, objavljujući poslednju prepisku koju su razmenile.

Republika

Foto: instagram.com/radmilaradenovic79

Rada Radenović objavila posledju poruku Bojane Janković

Kako se može videti u njihovoj poslednjoj prepisci, Bojana i Rada je trebalo da se uskoro vide, međutim, do toga nažalost, po svemu sudeći, nikada nije došlo.

- Jedva čekam da te vidim - napisala je Radenovićeva uz emotikon srca.

- I ja tebe - odgovorila je Jankovićeva, takođe dodajući isti emotikon, dok je Rada sada dodala i jedno slomljeno srce uz slovo "B".

Republika

Foto: Dragan Kadić, Instagram

Rada Radenović uznemirena zbog smrti Bojane Janković

Inače, voditeljke su zajedno gradile svoje profesionalne karijere na ružičastoj televiziji, ali istovremeno su razvile i snažno prijateljstvo. 

Podsećanja radi, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

23.04.2024 10:49

Obdukcija je završena.Sa velikom verovatnoćom se može reći uzrok smrti. Pretpostavljam samoubistvo. Pojavljuju se spekulacije o drogi. Zašto ne kažu šta je uzrok. Nagađanja samo štete jadnoj ženi i njenoj porodici.

Odgovori 19 0