OPROŠTAJNO PISMO BOJANI JANKOVIĆ: Iza sebe je ostavila DVE ĆERKE, a OVI detalji teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

21.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila oproštajno pismo u kom je opisala voditeljku Bojanu Janković.

OPROŠTAJNO PISMO BOJANI JANKOVIĆ: Iza sebe je ostavila DVE ĆERKE, a OVI detalji teraju suze na oči!

Foto: printscreen/facebook

Kolege i prijatelji se opraštaju od Bojane Janković, bivše voditeljke kultne emisije "City", koja je preminula u 46. godini. Pevačica Katarina Sotirović na Instagram profilu objavila je potresno pismo, kojim se oprostila od voditeljke, sa kojom se godinama družila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Danas razmišljam kako nikada neću okačiti na Instagram da je neko meni blizak napustio ovaj svet. Danas... I zato neću kačiti njenu crno-belu fotku. Naših milion fotki biće u boji. Dve devojčice su ostale bez mame. Jedna sestra i dva brata su ostali bez sestre. Jedan bivši supružnik je ostao bez žene sa kojom je delio deo života i dobio dvoje dece. Mi, njeni, smo ostali bez nje. Umiri se u večnom snu, naša Bojana - napisala je Katarina u pismu. 

Foto: Instagram.com

Katarina Sotirović o Bojani Janković

Opraštajući se od Bojane Janković, mnogi ističu njenu ulogu kao voditeljke kultne emisije "City" koja je obeležila jedan period televizijske scene. Njena smrt izazvala je tugu među kolegama i prijateljima, a Marijana Mićić je javno izrazila svoju tugu putem društvenih mreža.

Bojana Janković ostavila je iza sebe dve ćerke, a javnost je upoznata sa činjenicom da je njihov otac Ognjen Janković, član "Beogradskog sindikata". Njen iznenadni odlazak ostavlja prazninu u njihovim životima, ali i u medijskoj zajednici koja je pamti po njenom doprinosu televizijskoj industriji.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading