POSLEDNJI SNIMAK BOJANE JANKOVIĆ OTKRIVA KOMPLETNU ISTINU: Voditeljka je ovde provodila vreme, jedan detalj je svima promakao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Janković objavila je poslednji snimak koji otkriva istinu!

POSLEDNJI SNIMAK BOJANE JANKOVIĆ OTKRIVA KOMPLETNU ISTINU: Voditeljka je ovde provodila vreme, jedan detalj je svima promakao! (VIDEO)

Foto: printscreen/facebook

Javnost je danas potresla tužna vest o smrti voditeljke Bojane Janković, koja je preminula u 46. godini života. Mnogi je pamte kao voditeljku kultne muzičke emisije "City", koja je osvojila srca gledalaca širom Srbije i regiona.

Bojana je bila deo popularne televizije sa svojom sestrom bliznakinjom Ivanom, koja je takođe imala uspešnu karijeru kao voditeljka na Pink televiziji i učesnica rijaliti programa.

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Bojana Janković voditeljka

 

Na njenom Instagram profilu se može primetiti da je Bojana bila izuzetno radosna i puna života, da je vreme provodila sa ćerkama i porodicom, a poslednji video snimak koji je nekadašnja voditeljka objavila tera suze na oči. 

Naime, Bojana je sa ćerkom Iskrom i psom bila u prirodi, na mini odmoru, a tom prilikom je njihovo uživanje ovekovečila video snimkom. Bojana je pevala svojoj ćerki da je voli, a poznato je da je nekadašnja voditeljka bila požrtvovana majka, vrlo posvećena kao roditelj. 

- Ja te volim Iksra moja, ja te volim ljubavi moja... Ja te volim Iskra moja! Ja te volim ljubavi moja! Pa pevam! - rekla je kroz osmeh Bojana. 

Snimak možete pogledati klikom OVDE

 

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim je imala dve ćerke. Nakon 15 godina braka, njih dvoje su se razveli, a javnosti nikada nije postao poznat tačan razlog njihovog rastanka. Ognjen Janković je nakon Bojanine smrti kratko izjavio da i dalje čeka potvrde, te da nije u mogućnosti da iznese više detalja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

20.04.2024 20:06

A, koji je to detalj koji je promakao? Neznate ni vi nego samo trabunjate!

Odgovori 53 3
Prst na celo

21.04.2024 08:41

Igrate se sa necijom smrti, samo da dobijete neki klik vise. Degutantno! Neka deca su ostala bez majke. Razmislite malo pre nego se igrate tudjim zivotima da jednog dana to moze biti - VAŠ!

Odgovori 30 0
Milena

25.04.2024 13:48

Koja je to kompletna istina i koji je to detalj ?Da ste bezobrazni,naslovi govore o vama.