PINK TELEVIZIJA SE OPROSTILA OD BOJANE JANKOVIĆ: Objavili snimak koji SLAMA SRCA, a OVE REČI teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

20.04.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Pink objavila je emotivni snimak Bojane Janković!

PINK TELEVIZIJA SE OPROSTILA OD BOJANE JANKOVIĆ: Objavili snimak koji SLAMA SRCA, a OVE REČI teraju suze na oči!

Foto: instagram.com

Pink televizija je danas oprostila se od svoje nekadašnje voditeljke, Bojane Janković, koja je preminula u svojoj 46. godini. Ona je pronađena mrtva u svom stanu u petak u 19 sati, a njeno telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Danas je Pink posvetio emotivnu objavu svojoj bivšoj voditeljki, u kojoj su se prisetili njenog rada u kultnoj muzičkoj emisiji "City Club".

 

Uz objavu su istakli njenu lepotu, neodoljivost, šarm i duhovitost, naglašavajući da je javnost Srbije, njena porodica i prijatelji ostali nemi od bola.

Nekadašnja voditeljka televizije Pink, Bojana Janković, iznenada je preminula 19. aprila u svom stanu u Beogradu. Javnost Srbije, njena porodica i prijatelji ostali su nemi od bola! Prisetimo se njenog rada u kultnoj muzičkoj emisiji "City Club"! Bila je lepa, neodoljiva, šarmantna i duhovita... - napisali su sa Pinka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

Bojana Janković je ostavila dubok trag svojim radom u kultnoj muzičkoj emisiji "City Club", gde je svojom lepotom, šarmom i duhovitošću osvojila publiku. Njen nenadoknadiv doprinos ostaće upamćen, a Pink televizija je danas posebno istakla njenu neodoljivost i doprinos medijskoj sceni.

Bojana Janković je bila prepoznatljiva po svojoj lepoti, neodoljivosti i duhovitosti, ostavljajući jak utisak na gledaoce i kolege. Njen iznenadni odlazak ostavio je javnost Srbije, njenu porodicu i prijatelje neme od bola, a sećanje na nju će zauvek ostati živo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading