NAŠOJ GLUMICI PRITISNULI STOMAK NA POROĐAJU: Doktori napravili GREŠKU zbog koje su joj pukla TRI PRŠLJENA!

Autor:

Zabava

16.04.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj pakao će pamtiti do kraja života!

NAŠOJ GLUMICI PRITISNULI STOMAK NA POROĐAJU: Doktori napravili GREŠKU zbog koje su joj pukla TRI PRŠLJENA!

Foto: Printscreen Youtube

Ivana Jovanović, poznata po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke", odlučila je da se povuče sa javne scene i započne novi život u Americi nakon teškog iskustva tokom porođaja svog sina Viktora.

Naime, porođaj je ostao u najgorim mogućim sećanjima za Ivanu, koja je otkrila da su lekari propustili da je porode carskim rezom, ostavljajući je sa teškim posledicama kao što su tri puknuta pršljena.

Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije - ispričala je Ivana za Story, te dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Glumica Ivana Jovanović doživela pakao na porođaju

- Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju.

Nakon razvoda, Ivana se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je prvo živela u Los Anđelesu, a potom se skrasila u prelepoj planinskoj atmosferi Ajdaha.

Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - istakla je ona svojevremeno za Gloriju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

Glumica Ivana Jovanović živi u Americi

- Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge - otkrila je glumica, koja nije htela da ide na audicije za filmove i serije, jer joj gluma nije bila prioritet:

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Brate

17.04.2024 07:09

Al se ova nahvalila! A vrv samo sanja svoj san.