LUDILO U RIJECI: Prija zaludela Hrvate na samom početku koncertu, a onda im se obratila OVIM rečima! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

14.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi prvi materijal sa Aleksandrinog koncerta u dvorani "Zamet"!

 

 

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je tri koncerta u dvorani "Zamet" u Rijeci u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada". Večeras se održava prvi, a Prija je na samom početku digla publiku na noge.

Republika

Foto: Republika

Prija u Rijeci

Publici u Rijeci se obratila posebnim rečima.

- Još jednom dobro veče, Rijeka. Godinama dolazim u ovaj grad. Verujte mi da sam jedva čekala večerašnji nastup, da napravimo najbolju žurku. Nadam se da ste odlično raspoloženi kao ja. Volim vas, hvala vam što ste večeras tu. Uživajte. Idemo dalje! - rekla je Aleksandra.

Publika ju je nagradila aplauzom i ovacijama, a Prija je nastavila da peva svoje hitove. Pevačica se pojavila na sceni u odelu neon žute boje, ispod kog je imala svetlucavi korset.

Republika

Foto: Republika

Ludilo na Prijinom koncertu od samog starta

Inače, pevačice je nedavno na konferenciji za medije posle koncerta u Novom Sadu progovorila o svom odnosu sa Filipom Živojinovićem, ali i razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

- Znate šta, ja sam to videla kao i svi, naravno, ali nikada nisam ulazila u privatne stvari i tuđe života, zaista ne bih ni ovog puta - istakla je Prijovićka, te se nadovezala na pitanje o svom braku sa Filipom Živojinovićem i otkrila kako ga održava uprkos neistinama koje se šire o njihovom odnosu, kao i njenim poslovnim obavezama:

- Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading