NISAM SE POMERAO, KAO DA SAM BILJKA! Dino Merlin progovorio o bolesti! Otkrio sa čime se tada susreo, javnost ostala u šoku!

Autor:

Zabava

12.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi fanovi su takođe izrazili podršku i želju za brzim oporavkom, te su se na društvenim mrežama pojavile poruke podrške i nadanja da će Merlin uskoro biti bolje.

NISAM SE POMERAO, KAO DA SAM BILJKA! Dino Merlin progovorio o bolesti! Otkrio sa čime se tada susreo, javnost ostala u šoku!

Foto: YouTube/Printscreen

Pevač Dino Merlin u žiži je javnosti otkako mu je nedavno naglo pozlilo, zbog čega je završio u bolnici. On je i pre ovog nesrećnog slučaja u jednoj svojoj ispovesti pričao o tome kakav je ranije zdravstveni problem imao, pa je objasnio da se u jednom periodu osećao kao biljka. 

Foto: ATA Images, Shutterstock

Dino Merlin

 

- U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta.Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - govorio je tada pevač na HRT. 

Podršku u teškim danima pružala mu je supruga Amela sa kojom ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu, te je nastavio svojom muzikom da usrećuje ljude širom sveta.

Foto: YouTube/Printscreen, Shutterstock

Dino Merlin

 

Mnogi fanovi su takođe izrazili podršku i želju za brzim oporavkom, te su se na društvenim mrežama pojavile poruke podrške i nadanja da će Merlin uskoro biti bolje.

Podsetimo, menadžment Dina Merlina oglasio se nakon što je pevaču pozlilo sinoć oko 21 čas kod njegove radnje Magaza u Baščaršiji.

Dino je dobro. Dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu“, tvrde za Dnevni Avaz iz njegovog menadžmenta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading