RADA MLATI PARE SAMO TAKO! Folkerka će biti u plusu 200.000 evra! Evo koliko je digla cenu nastupa! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica radi punom parom, ali se trud isplatio...

RADA MLATI PARE SAMO TAKO! Folkerka će biti u plusu 200.000 evra! Evo koliko je digla cenu nastupa! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Rada Manojlović objavila je spisak nastupa i datume sa mestima gde će publika u narednom periodu moći da ih sluša, a kako smo saznali, u džep na kraju stavlja preko 200.000 evra! Naime, pevačica za nastup u proseku traži od šest do osam hiljada evra, tako da će u narednim mesecima zaraditi dovoljno da sebi kupi pristojan stan u prestonici, ali je poznato da Radi to nije prioritet.

Foto: instagram

Rada Manojlović

 

- Rada je zakazala nastupe za nekoliko meseci unapred. Kako drži dobru cenu za tezge, koja često ide i do 8.000 evra, na kraju će da zaradi za samo nekoliko meseci preko 200.000 evra. Ona za neke svadbe uzima i duplo više, ali je generalno uvek jedna ista cena, pogotovo za ljude kojima je više puta pevala na veseljima - priča za Republiku izvor blizak pevačici i dalje otkriva:

Foto: Printskrin

Rada Manojlović

 

- Rada za ovaj novac može najlaganije da kupi sebi nekretninu, ali joj to nije cilj. Slađe joj je da plaća kiriju, a svoje selo voli više od Beograda. Tamo joj je otac, imanje, ima mnogo prijatelja u tom kraju, tako da, znate već Radu. Ona uvek za sve iskreno priča i nema zime!

Podsećamo, Rada je upravo za naš portal ispričala da u rodni kraj ide kolima i to joj nije problem, s obzirom na to da se brzo stiže. Iako nema svoju nekretninu, dovoljno zarađuje za sebe da priušti pristojan stan, koji često deli sa sestrom, koju je uposlila i koja joj pomaže sa poslom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading