PREMINULA POZNATA MANEKENKA! RAZLOG SMRTI SVE OSTAVIO U ŠOKU! Ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

11.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brito je bila ambiciozna mlada žena koja se isticala u nekoliko oblasti. Pored karijere u modelingu, bila je i studentkinja prava.

PREMINULA POZNATA MANEKENKA! RAZLOG SMRTI SVE OSTAVIO U ŠOKU! Ovome se niko nije nadao!

Foto: Pixabay

Sveća

Vilevis Brito, mlada Venecuelanka koja je bila poznata manekenka, novinarka i studentkinja prava, preminula je 8. aprila nakon medicinskog zahvata na gornjoj usni. Ovaj tragičan događaj ostavio je porodicu, prijatelje i javnost u šoku.

Brito je bila izuzetno talentovana i ambiciozna mlada žena koja se isticala u nekoliko oblasti. Pored svoje karijere u modelingu, bila je i studentkinja prava, te se bavila novinarstvom. Njena smrt je ostavila prazninu u svim ovim sferama njenog života.

Tretman obično uključuje rekonstruktivnu operaciju lica, usta, vilice ili glave i vrata zbog abnormalnosti ili povrede.

Foto: Facebook

Vilevis Brito

 

Prijatelj je lokalnim medijima rekao: „Išla je na operaciju vilice zbog istrošenosti maksilofacijalne šupljine i male kvržice koja se stvorila na vrhu njene usne. Da bi izbegla buduće komplikacije, odlučila se na operaciju. Ne iz kozmetičkih ili estetskih razloga, već zbog zdravlja. Očigledno je bila dobro nakon operacije, ali onda su počele komplikacije" - ispričao je on.

Istraga o njenoj smrti je u toku.

Brito, koja je imala hiljade pratilaca na društvenim mrežama, svoju karijeru modela gradila je od malih nogu i takmičila se na brojnim takmičenjima lepote. Pridružila se Cerinel Fashion Academi u La Guairi, Venecuela, sa osam godina.

Učestvovala je i na izboru za Mis Venecuele i osvojila titulu Kraljice sportova La Guaire 2023.

Osim što je radila kao model, Brito je studirala pravo na Centralnom univerzitetu Venecuele pre nego što je prešla u medije. Takođe je nekoliko godina radila kao TV voditeljka za Ameriku Tucuman i A24 u Argentini.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading