FUTA RADULOVIĆ PRODAJE PORODIČNU KUĆU! Rešio da ode u drugi stan, na Vračaru ga sve seća na pokojne sinove i Marinu!

Autor:

Zabava

11.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor razmišlja o preseljenju na drugu lokaciju u Beogradu.

FUTA RADULOVIĆ PRODAJE PORODIČNU KUĆU! Rešio da ode u drugi stan, na Vračaru ga sve seća na pokojne sinove i Marinu!

Foto: ATA Images, E-Stock

Suprug pokojne hitmejkerke Marine Tucaković Aleksandar Futa Radulović, planira da proda porodičnu kuću na Vračaru gde je živeo s ostatkom porodice, navodno jer sada za sebe traži manji prostor. Kako nam je ispričao izvor blizak Raduloviću, njega sve podseća na vreme koje je na pomenutoj lokaciji proveo sa Marinom i decom, pa bi radije da se sada skući na manjoj kvadraturi, dok bi ovaj prostor stavio na oglas. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Futa je sahranio suprugu Marinu i sinove Miloša i Milana

 

- Futa prijateljima priča da ne bi prodavao kuću jer su to za njega uspomene, ali je posle govorio kako on sve to nosi sa sobom. Priča da bi sada voleo da je u nekom manjem stanu i da će sve stvari svakako da prenese tamo, Non stop razmišlja o Marini i sinovima, što je i normalno, ali treba i on nekako da nastavi u miru dalje. Sve je to sveže, ni sam čovek nije mogao da sanja da će ovako rano da ostane bez naslednika, bez supruge, pa je i dalje tu period adaptacije - priča nam upućen izvor blizak kompozitoru, i dalje otkriva da Futa planira nekretninu da stavi na oglase i da je proda:

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Kuća kompozitora na Vračaru

 

- Futa razmišlja ozbiljno o tome da proda sve što ima na Vračaru i da ode u neki drugi stan. Nije mu bitna lokacija, bitno mu je da prija prostor i da ima mesta za sve što tamo hoće da prebaci. Mnogi mu pričaju da to ipak ne treba da radi, ali da on zna najbolje šta i kako. Priča prijateljima da bi voleo da to kupe ljudi koji će sve da održavaju, jer mu rentiranje nije opcija. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Futom kako bismo ga pitali za više detalja, ali se on nije javljao na broj telefona poznat redakciji. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading