SVE OČI UPRTE U MAJU NIKOLIĆ: Pogledajte u kakvom smo je izdanju zatekli dok je NAPUŠTALA Srbiju! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

05.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika uslikao Maju Nikolić u zanimljivom izdanju!

SVE OČI UPRTE U MAJU NIKOLIĆ: Pogledajte u kakvom smo je izdanju zatekli dok je NAPUŠTALA Srbiju! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna pevačica Maja Nikolić danas je napustila Srbiju i otišla u Minhen, što je otkrila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Maja nije otkrivala da li je u Nemačku otišla privatno ili poslovno, ali smo mi uspeli da je uslikamo u nesvakidašnjem izdanju na aerodromu "Nikola Tesla" pre leta.

Republika

Foto: Instagram

Maja otišla za Minhen

Sve oči bile su uprte u pevačicu, koja je nosila roze uske pantalone, roze jaknu, ispod koje je imala jarko ljubičastu majicu. Njen nesvakidašnji stajling je svima upao u oči, a pevačica je sa sobom nosila i svog voljenog ljubimca.

Inače, Maja se nedavno oglasila za našo portal nakon vesti da se njena prijateljica Dragana Mirković razvodi posle 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića.

- Ne znam, ja sam uvek na Draganinoj strani, uvek sam njena podrška, ona je moja velika prijateljica, njen sam gost u Zagrebu 3. i 4. maja. Prvi put čujem, šta god da se desilo. Nikad nismo pričali o tome. To je njen život, ona najbolje zna! Dragana je za mene najbolji čovek, najbolja žena, uopšte ne sumnjam, ja ne verujem da je istina. Ja ne sumnjam da je donela najbolju odluku za sebe i svoju decu, ona je pravična žena. Za mene ima maksimalnu podršku, ako treba, biću pored nje sutra da je tešim! Toliko je pomogla ljudima sa estrade - ispričala je Maja Nikolić za Republiku pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading