DETALJI BRAKA DRAGANE I TONIJA UGLEDALI SVETLOST DANA: Sve se otkrilo na rođendanu Milana Miloševića, pevačica PRIZNALA ISTINU! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Zabava

02.04.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović progovorila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Pevačica Jana Todorović pojavila se sa malim zakašnjenjem na rođendanu voditelja Pink televizije Milana Miloševića

Tom prilikom pred našim kamerama Jana Todorović je otkrila zbog čega je zakasnila, ali se dotakla i mnogih estradnih skandaloznih tema.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović na rođendanu kod Milana MIloševića

 

- Volim da budem tačna, kada su slavlja u pitanju, ja sam kao švajcarski sat, ali ne znam nešto mi se omaklo. Prošli vikend mi je baš bio naporan i sinoć sam imala zabavicu za svoje prijatelje, pa sam zato bila malo umornija - započinje Jana, pa nastavlja:

- Ne moraju uvek da nas nagrade novčanicama, ali mi radimo za novac, ko kaže da nije tako, sigurno laže. Nekad mi znači aplauz i ,,Bravo", ali radimo za novac. 

Jana Todorović se dotakla i razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića, te otkrila da je i ona imala probleme u braku, ali je uspela da hendluje čitavu dramu. 

Foto: Dragan Kadić, promo

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Iskreno da budem, krivo mi je što se to provlači, žao mi je što se jedna porodica raspada, porodica je svetinja. Što se tiče Dragane, nisam verovala, znam da su imali divan brak, ali hvala Bogu, deca su joj živa i zdrava, nema potrebe za kukanjem, niko nije ni svestan kako život može da te udari. Nema plakanja, glava gore, ovog prilikom je pozdravljam. Nismo se čule, to je njihov život, nemam šta da pitam. Jednostavno ako ne ide, ne ide, nisam sigurna ni za sebe, a ne za druge šta da pričam. Bilo je trzavica, zna da se zataška, naravno da je bilo, moramo da reagujemo, bilo je. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading