ALBANAC PEDOFIL PREVESLAO BRITANSKI I POLICIJSKI I PRAVOSUDNI SISTEM! Dali mu pasoš, pa oduzeli pa mu opet vratili! ON IM SE SMEJE U LICE I KAŽE DA NEĆE U ALBANIJU JER JE PUNA LOŠIH LJUDI!

Autor:

Svet

02.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, kako je utvrđeno na sudu, policajci su još 2005. godine sumnjali da je Đin Đerđi dobio status izbeglice pod lažnim identitetom, ali nisu ništa preduzeli. Sudija je konstatovala da bi sad bilo nepravedno oduzeti mu državljanstvo, kad su već nadležni napravili grešku kad su mu ga dali.

ALBANAC PEDOFIL PREVESLAO BRITANSKI I POLICIJSKI I PRAVOSUDNI SISTEM! Dali mu pasoš, pa oduzeli pa mu opet vratili! ON IM SE SMEJE U LICE I KAŽE DA NEĆE U ALBANIJU JER JE PUNA LOŠIH LJUDI!

Foto: Bradley Page/DMG Media/Profimedia

Osuđeni pedofil Đin Đerđi, koji je poreklom iz Albanije, ali trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu zahvaljujući lažnom statusu izbeglice, pohvalio se za Dejli mejl da je srećan što ne mora da se vraća u svoju rodnu državu, jer tamo ima “puno loših ljudi”.

Đerđi je podneo zahtev za azil 1999. godine, ali je ubrzo vraćen u Nemačku odakle je i došao u ovu državu, nakon što je proverom otisaka prstiju otkriveno da je tamo podneo još jedan zahtev pod drugim imenom. Sledeće godine je pokušao ponovo, tvrdeći da je s Kosova i dobio je status izbeglice. Britanski pasoš preuzeo je 2011. godine i počeo je da živi u istočnom Londonu.

Republika

Foto: Bradley Page/DMG Media/Profimedia

Đin Đerđi

 

Međutim, 2015. godine silovao je devojčicu koju je nagovorio da uđe u njegov automobil. Sramno se branio da je mislio da je dete prostitutka. Nakon što je odslužio šestogodišnju zatvorsku kaznu, Ministarstvo unutrašnjih poslova otkrilo je da je Đerđi lažirao svoj identitet kako bi dobio britansko državljanstvo i da nikakve veze sa Kosovom nema, već da je rođen u Albaniji. Međutim, njegov advokat je uspeo da ospori ovu odluku, tvrdeći da su dokazi o pravoj nacionalnosti Đerđija bili dostupni godinama, ali su zanemareni.

Naime, kako je utvrđeno na sudu, policajci su još 2005. godine sumnjali da je dobio status izbeglice pod lažnim identitetom, ali nisu ništa preduzeli. Sudija je konstatovala da bi sad bilo nepravedno oduzeti mu državljanstvo, kad su već nadležni napravili grešku kad su mu ga dali. 

Ovo je osuđenog pedofila oduševilo, jer kako je rekao, u Britaniji nema nikakvih problema, dok je Albanija puna loših ljudi i da je život u njoj preopasan, kako je rekao.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading