NAKON SKORO 30 GODINA BEKSTVA, DOLIJAO POLICIJI: Uhapšen muškarac zbog ZLOSTAVLJANJA DECE!

Autor:

Svet

02.04.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica protiv njega uključuje 13 tačaka optužbe.

NAKON SKORO 30 GODINA BEKSTVA, DOLIJAO POLICIJI: Uhapšen muškarac zbog ZLOSTAVLJANJA DECE!

Foto: Twitter/@Morbidful

Ričard Barous, koji je bio u begu skoro 30 godina, uhapšen je prošle nedelje na londonskom aerodromu Hitrou po povratku u Veliku Britaniju iz Tajlanda. Ovaj 80-godišnjak nije se pojavio na sudu 1997. godine za početak suđenja zbog navodnih seksualnih prestupa, uključujući zlostavljanje dece koje seže od 1969. do 1981. godine, neki od kojih su navodno počinjeni u dečjem domu.

Optužnica protiv njega uključuje 13 tačaka optužbe. Tokom prvog pojavljivanja na sudu, negirao je sve optužbe, a saslušanje o priznanju zakazano je za jun ove godine. Vlasti smatraju hapšenje Barousa značajnim probojem u ovom slučaju. Živeći u Tajlandu, njegova poseta Velikoj Britaniji pružila je priliku za njegovo hapšenje, kako prenosi BBC.

Decenije u Begu: Neuhvatljivi Ričard Barous

Ričard Barousovo izbegavanje vlasti gotovo tri decenije postavlja pitanja o tome kako je uspeo da tako dugo ostane neprimećen. Njegova sposobnost da izbegne organa reda i živi u inostranstvu tokom produženog perioda predstavlja značajan aspekt ovog slučaja. Okolnosti njegovog života u Tajlandu i detalji njegovog povratka u Veliku Britaniju su izazvali široko interesovanje i spekulacije.

Navodni Prestupi i Pravni Postupci

Optužbe protiv Barousa, koje se protežu preko jedne decenije i uključuju više slučajeva zlostavljanja dece, dovele su do složenog pravnog procesa. 13 tačaka optužbe protiv njega ukazuju na ozbiljnost i obim optužbi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading