POZNATI SE SJATILI NA ROĐENDAN MILANA MILOŠEVIĆA: Kaća Živković prvi put pokazala TRUDNIČKI STOMAK, a Mladenovićka stigla sa NOVIM DEČKOM! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne estradne face došle su na proslavu 47. rođendana Milana Miloševića!

POZNATI SE SJATILI NA ROĐENDAN MILANA MILOŠEVIĆA: Kaća Živković prvi put pokazala TRUDNIČKI STOMAK, a Mladenovićka stigla sa NOVIM DEČKOM! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditelj "Pinka" Milan Milošević organizovao je večeras veliku proslavu svog rođendana u jednom prestoničkom restoranu, okupivši brojne poznate ličnosti iz javnog života.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević proslavlja 47. rođendan

Među prvima koji su stigli na ovaj glamurozni događaj bila je rijaliti učesnica i voditeljka Milica Kemez, kojoj je društvo pravio njen verenik i kolega Bora Santana. Takođe, među prisutnima se našla i supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, koja je došla sa kovertom, bivša zadrugarka i voditeljka Sanja Stanković, starleta Tijana Ajofon i mnogi drugi.

Veliku pažnju privuklo je i pojavljivanje pevačice Katarine Živković, koja je nedavno priznala da je u drugom stanju i da će uskoro postati majka. Ovo je ujedno i prvi put da je Kaća u haljini u kojoj se jasno vidi njen trudnički stomak, zbog čega su sve oči bile uprte u nju, a ona nije skidala osmeh sa svog lica. 

Takođe, među zvanicama je bila i Aleksnadra Mladenović koja se na gala prolsavu voditeljovog 47. rođendana pojavila sa svojim novim dečkom, kog je nedavno pokazala javnosti, ali i podelila fotografiju sa njim na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kad je donela odluku da mu javno čestita rođendan i svim svojim pratiocima stavi do znanja da ima partnera koji je čini srećnoj i sa kojim uživa nakon silnih turbulencija kroz koje je prošla tokom prethodne veze. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading