REPER PROGOVORIO O MILIONIMA I ZARADI! Klinci ga obožavaju, a evo da li ga je slava promenila!

Autor:

Zabava

31.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlad sam što ne bih radio, nije mi opcija da stanem kakva god da je situacija.

REPER PROGOVORIO O MILIONIMA I ZARADI! Klinci ga obožavaju, a evo da li ga je slava promenila!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nući

Popularni reper Igor Panić Nući kaže da bi uvek našao nešto da radi, jer ne može sebe da zamisli u poziciji da digne "sve četiri u vis". 

- Šta je kome dovoljno, to sve zavisi. Neko bi uveliko digao sve četiri noge uvis da ima milione, zavisi naravno i koga pitaš. Neke egzistencijalne stvari, to je sigurno podmireno. I da imam milijardu šta da radim, šta radi čovek koji ništa ne radi? Bolje je da se radi, ne bih ja mogao da džabalebarim. I ova kao slava koju imam, nikad me nije promenila - rekao je muzičar za Blic.

Kako kaže reper, ne radi zbog novca već iz ljubavi.

Foto: ST/Dragan Kadić

Igor Panić Nući

 

- Nije to sad kao da grabiš nešto, jer što bih prestao da radim nešto što volim. Šta da radim? Da ispijam 30 kafa dnevno? I drugi ljudi na ovom svetu rade, nije rad povezan sa materijalnim stvarima. Mlad sam što ne bih radio, nije mi opcija da stanem kakva god da je situacija - objasnio je Nući, pa je potom pričao i o svojim pijanstvima:

- Najgore pijanstvo mi je u tinejdžerskom periodu. Sećam se jednom, nemojte to nikad da radite, to je jezivo bilo, vozio sam kola, a da se sećam da sam vozio kola. Video sam na snep četu, na videu koji sam kačio tada, to je bila neka 2014. godina. 

Inače, Nucci je na našim prostorima za vrlo kratko vreme napravio bum sa pesmama, pa neki njegovi singlovim broje i preko 50 miliona pregleda na Jutjubu. On je ostvario i brojne saradnje sa domaćim izvođačima, a te pesme su jednako uspešne. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading