DRAGANA MIRKOVIC POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Pevačica već neko vreme ide kod psihijatra! Hoće što bolje da pregura razvod!

Autor:

Zabava

30.03.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana je bliskim ljudima rekla da joj je terapeut rekao da bi za nju bilo dobro da se u ovom periodu malo skloni odavde kako bi mogla lepo da razbistri misli.

DRAGANA MIRKOVIC POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Pevačica već neko vreme ide kod psihijatra! Hoće što bolje da pregura razvod!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Dragana Mirković rešila je da potraži stručnu pomoć otkako je podnela papire za razvod braka od biznismena Tonija Bijelića! Kako Republika saznaje, pevačica već neko vreme ide kod psihijatra kako bi razgovarala o svemu, što je i normalno u ovakvim situacijama kada nije svejedno staviti tačku na tako dug brak.

- Dragana je rešila da potraži stručnu pomoć. Njoj je skroz normalno da u ovakvim situacijama popriča sa stručnim licem, ne zato što ima psihičke probleme, već zato što je dobro da to sve izbaci iz sebe i da joj bude lakše. Ona ide kod žene kod koje je i ranije išla, to smatra mentalnom higijenom i išla je kod nje čak i kad je trebalo za posao da donese neke važne odluke - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da joj je terapeut predložio da ode na neku daleku egzotičnu destinaciju. 

Foto: Shutterstock, ST/N. Mutić, ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Toni i Dragana Mirković

 

- Dragana je bliskim ljudima rekla da joj je terapeut rekao da bi za nju bilo dobro da se u ovom periodu malo skloni odavde kako bi mogla lepo da razbistri misli. Promena okruženja za ovakve stvari može dobro da pomogne, tako da je odlazak u toplije krajeve samo dobar korak.

Foto: ST/Dragan Kadić

Toni i Dragana Mirković

 

Podsećamo, Dragana je potvrdila da je morala da stavi tačnui na brak sa Tonijem, koji kako se piše, ima mlađu devojku i koja je u drugom stanju. Kada je pevačica za to saznala rešila je da javno istupi i kaže da želi da se raziđu, a za aferu Bijelića je znala v ipe od dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading