DRAGANA MIRKOVIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Nakon RAZVODA, otkriveno da je pevačica bila na APARATIMA, roditelji nisu mogli da je VIDE MESECIMA!

Autor:

Zabava

29.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila sve o operaciji koju je imala.

DRAGANA MIRKOVIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Nakon RAZVODA, otkriveno da je pevačica bila na APARATIMA, roditelji nisu mogli da je VIDE MESECIMA!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić

Nakon vesti da se folk diva Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, gostovala je u jednoj emisiji za hrvatske medije, gde je otvorila dušu o svom detinjstvu. 

Tom prilikom Dragana Mirković je ispričala dramatično detinjstvo koje je imala, zbog čega je završila u bolnici. Naime, kako je pevačica objasnila, rođena je sa iščašenim kukovima, zbog čega je završila u bolnici, ali operaciju je uradila tek pre nekoliko godina, pa je otkrila i zašto je donela tu odluku:

Foto: ATA Images, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Negde sam pročitala da ste vi kao devojčica do druge godine, bili u bolnici na operacija, jer ste imali probleme sa kukovima, a u tim trenucima vaši roditelji nisu mogli da budu sa vama - rekla je voditeljka. 

- Takav je zakon bio, malo nehumano, sreća, pa sada nije tako. Ja nisam operisana, ali jako kasno, to govorio o vremenu pre 56 godina. Nije se to toliko pazilo, ja sam rođena sa iščašenim kukovima, saznali su kasno, završila sam u bolnici, sama, normalno, kao i sva deca što su bila sama, tu je meni neki ožiljak, ja jesam bila mala ili je to kroz priču moje mame, koja je strašno patila kada me je ostavljala, ja sam morala da budem po mesec, dva, na aparatima da se to ispravlja, nisu uspeli, ali su imali sreće, da, rekli su sledeći put dolaze da me operišu, tada operaciju nisu bile uspešne, deci je ostajala jedna noga kraća, takvo je vreme bilo, medicina pre 50 i nešto godina - ispričala je Dragana Mirković za 24sata.

Foto: S. Pikula

Dragana Mirković

 

- Ja sam operisala kuk pre par godina, medicina je napredovala, hvala Bogu, to je rešeno. Takva mi je sudbina bila, ali na svu sreću, tako se sve dogodi, moja mama i moja pokojna baka, znala je da kada gleda moje spotove gde igram, bacanje na kolena: ,,Joj, Bože, ne mogu da zasmilim kakve si probleme imala, a gledaj sad kako igraš" - dodala je Dragana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading