KEMIŠ PREDLOŽIO ZORICI DA SE RAZVEDU: Šok! Evo kako je pevačica tada REAGOVALA!

Autor:

Zabava

29.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica je ispričala da joj je svojevremeno Kemiš predložio da se razvedu!

KEMIŠ PREDLOŽIO ZORICI DA SE RAZVEDU: Šok! Evo kako je pevačica tada REAGOVALA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Folk zvezda Dragana Mirković odlučila je da se razvede od svog partnera Tonija Bijelića, sa kojim je bila 24 godina u braku. Dragana je jedna u nizu poznatih ličnosti koja se u poslednje vreme odlučila na ovaj korak, a mnoge je šokirala njena odluka, kako su Toni i ona važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Mnoge poznate ličnosti dale su svoj komentar na ovu temu, a svojevremeno je harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš predlagao svojoj supruzi Zorici Brunclik da se razvedu. Zorica je tada otkrila šta je bio povod.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica je svojevremeno ispričala kako joj je Kemiš predložio da se "razvedu"

- Kod pevača je postao trend da se pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kaže: "Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da ti album uspe?" Ja sam mu rekla da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: "Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo" - rekla je Zorica svojevremeno kroz smeh.

Sinoć je o razvodu Dragane i Tonija govorila Vesna Zmijanac, inače Kemišova bivša partnerka. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, S. Pikula

Vesna Zmijanac pružila podršku Dragani

- Mnogo mi je žao. Meni je uvek žao kad se rastura kuća, brak, ne znam koliko je to teško bilo njima, da je moralo da dođe do toga. Znam samo da neće biti lako ni jednom, ni drugom... Znam po sebi, razvod, to je zlo veliko strašno. To boli - rekla je Vesna.

- Nisam se čula sa Draganom, neću da joj stajem na muku. Žao mi je što se rastura jedan brak, ne znam šta je ovo... Da li su poludeli? Trebalo je da urade kao ja. Sa 35 da raščiste sve i furaš sam... - istakla je pevačica.

- Razvod braka je teška stvar, teško mi je palo. Nešto se desi na taj dan kad je tu konačno sve završeno, kad dođe dan da se potpiše, mnogo je teško. Nemojte da se razvodite nikada - poručila je Zmijančeva za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading