NOVI DETALJI O TONIJEVOJ LJUBAVNICI: Otkrivamo čime se bavi devojka koja je ZAMENILA Draganu Mirković!

Autor:

Zabava

27.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva nove detalje o 15 godina mlađoj ljubavnici Tonija Bijelića!

NOVI DETALJI O TONIJEVOJ LJUBAVNICI: Otkrivamo čime se bavi devojka koja je ZAMENILA Draganu Mirković!

Foto: ST/V. Luki'

Prašina oko razvoda pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića se i dalje ne smiruje, a kako Republika ekskluzivno saznaje, njegova 15 godina mlađa devojka je po zanimanju doktora i radi u jednoj privatnoj bolnici. Oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a kako je veza krenula vrlo ozbiljno, on je na kraju odlučio da kupi nekretninu nedaleko od mesta gde je rođena, s obzirom na to da je ona poreklom Hrvatica. 

- Toni je odavno upoznao porodicu svoje devojke i oni su od starta podržali tu vezu. Znali su da će biti problema sa Draganom, ali oni su odrasli ljudi i ako su otvoreno govorili o svemu razvod je samo bio logičan sled događaja. Njegova devojka je po zanimanju doktorka, radi u jednoj privatnoj bolnici. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja na jednoj večeri i tako je sve krenulo. Ona je mlađa od njega, ali nije to neka razlika u godinama jer su oni zreli ljudi, nisu tinejdžeri - otkriva nam upućen izvor i dalje dodaje: 

Foto: Instagram.com

Dragana i Toni

- Tonijeva devojka je poreklom iz Hrvatske, a kako su sve vreme na relakciji Srbija- Hrvatska otkako su ušli u vezu, zato je on na kraju kupio nekretninu u Opatiji, da bi se lepo skućili.

Podsećamo, folk zvezda je juče izdala zvanično saopštenje, te priznala da posle 24 godine stavlja tačku na brak sa Tonijem.

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana i Toni

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

27.03.2024 16:23

"Toni je odavno upoznao porodicu svoje devojke i oni su od starta podržali tu vezu." Toliko o moralu te nove cice i njene porodice odakle potice. Pametnom je i saret dovoljan. Podrzati vezu kcerke sa ozenjenim covekom. Ma svaka cast! Dokaz da titula doktora nije garan i za moralnu vertikalu.

Odgovori 102 19
Milan

30.03.2024 16:41

@Sanja - Ajde ne lupetaj. Toni i Dragana ne žive zajedno 3 godine. Ako su oni u procesu razvoda šta sa tim ima nova devojka i njena porodica.

Odgovori 11 20